Knight Online Koxp,  MultiClient, Bypass, Bugs, Minor Pedal, Macro > Asiturk.com.tr
Arkadaşlar Koxpla ilgili Soruları Bu Kısma yazabilrsnz Cwp wercem - Baskı Önizleme

+- Knight Online Koxp, MultiClient, Bypass, Bugs, Minor Pedal, Macro > Asiturk.com.tr (https://asiturk.com.tr)
+-- Forum: USKO and PRIVATE SERVER (https://asiturk.com.tr/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Bilgi, Yardım ve Destek (https://asiturk.com.tr/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Konu Başlığı: Arkadaşlar Koxpla ilgili Soruları Bu Kısma yazabilrsnz Cwp wercem (/showthread.php?tid=1065)

Sayfalar: 1 2 3

Arkadaşlar Koxpla ilgili Soruları Bu Kısma yazabilrsnz Cwp wercem - aLeRJii - 08-01-2011

Arkadaşlar Koxpla ilgili Soruları Bu Kısma yazabilrsnz Cwp wercem
Btün Sorunları Cewapları bende:d

RE: Arkadaşlar Koxpla ilgili Soruları Bu Kısma yazabilrsnz Cwp wercem - yokedici68 - 09-01-2011

kardeş patronus koxpda ben mage açıorum ama skiller pri skilleri olarak görünüo koxpda

RE: Arkadaşlar Koxpla ilgili Soruları Bu Kısma yazabilrsnz Cwp wercem - aLeRJii - 09-01-2011

(09-01-2011, 12:07 PM)yokedici68 yazdı: kardeş patronus koxpda ben mage açıorum ama skiller pri skilleri olarak görünüo koxpda

Patronus kxpta maqe yok Nf koxpu tercih ederim.!

RE: Arkadaşlar Koxpla ilgili Soruları Bu Kısma yazabilrsnz Cwp wercem - henr12 - 09-01-2011

koxplar soyuyor bizi ne yapcaz ?

RE: Arkadaşlar Koxpla ilgili Soruları Bu Kısma yazabilrsnz Cwp wercem - yiğit - 10-01-2011

kardeşim ben probotu indirdim belli bir zaman sonra oyundan attı :S

RE: Arkadaşlar Koxpla ilgili Soruları Bu Kısma yazabilrsnz Cwp wercem - aLeRJii - 10-01-2011

(09-01-2011, 08:30 PM)henr12 yazdı: koxplar soyuyor bizi ne yapcaz ?

WallaBu sitede kullanıorm ben Soymuyor nedense?
(10-01-2011, 02:23 AM)yiğit yazdı: kardeşim ben probotu indirdim belli bir zaman sonra oyundan attı :S

Arkadaşlar biz Probotu önermiyoruz baska kxp kulan.!

RE: Arkadaşlar Koxpla ilgili Soruları Bu Kısma yazabilrsnz Cwp wercem - k3lly - 11-01-2011

KoAutoBotta. Colony Zone dişindaki maplarde ex yaptigimiz zaman bot kendini kapatmiyor.
Ama Cz de iken belirli süre sonra kendini kapatiyor. Ayarı veye nedeni varmidir.

Cvp icin tesekkurler

RE: Arkadaşlar Koxpla ilgili Soruları Bu Kısma yazabilrsnz Cwp wercem - aLeRJii - 11-01-2011

(11-01-2011, 07:52 PM)k3lly yazdı: KoAutoBotta. Colony Zone dişindaki maplarde ex yaptigimiz zaman bot kendini kapatmiyor.
Ama Cz de iken belirli süre sonra kendini kapatiyor. Ayarı veye nedeni varmidir.

Cvp icin tesekkurler

Ko Autobot Ayarlama Rehberine Bak Olmadı Baska Koxp Kullan Probot haric ben Sana Patronus onerırım hf qibi 7/24 kas Dc wermes.!!

RE: Arkadaşlar Koxpla ilgili Soruları Bu Kısma yazabilrsnz Cwp wercem - aLeRJii - 12-01-2011

Patronus ve yeni qelen Kxpu onerıyoRm Ben.!

RE: Arkadaşlar Koxpla ilgili Soruları Bu Kısma yazabilrsnz Cwp wercem - k3lly - 12-01-2011

KoAutoBot' ta 800 ve 400 ac basarken arada uzun bir zaman geciyor bunu saniye farki nedir.
400 bastimi hemen 800 geri basacak. Bi türlü sn yeyi tutturamadim