![]() |
|
Sözlere Bak :D Kopmadan Dur Erkeksen : ) - Baskı Önizleme +- Knight Online Koxp, MultiClient, Bypass, Bugs, Minor Pedal, Macro > Asiturk.com.tr (https://asiturk.com.tr) +-- Forum: DİĞER FORUMLAR (https://asiturk.com.tr/forumdisplay.php?fid=10) +--- Forum: Eğlence (https://asiturk.com.tr/forumdisplay.php?fid=32) +--- Konu Başlığı: Sözlere Bak :D Kopmadan Dur Erkeksen : ) (/showthread.php?tid=338) Sayfalar:
1
2
|
Sözlere Bak :D Kopmadan Dur Erkeksen : ) - fethiyeli48 - 07-09-2009 Adam:Abi biraz para verir msin Ben: neden Adam:ışınlancama bi Ben: nereye Adam : dünyaya Ben: *canım arkadaşım* sen nerdesinki Adam: abi ben G.O.R.A dayim… Adam: Party Ben: full Adam: abi saydım 6 kişi var Ben: Yanlış saymışındır 62+ adamlari 2 kişi olarak say Adam: Neden Ben: Sence Adam: ne bilim (20 sanie sora 2 kişi aldım) Adam: abi saydım partyide 10 kişi var nası yaptın? (Japkodayım savaştayız) Adam: abi surda çalılıkların arasında at vardı Ben: ne atı lan Adam: abi gördüm at vardı Adam: abi buraya gelio atın üstünde adam var ismide yeşil yeşil Ben: NE DİON LAN allaahh bismillah Ben: eşedüenla…. (Abyssdeyim abyss gem çıkarmaya çalışıom) Adam : abi neden herkes burada eziq eziq hayvanları kesio Ben: chitin için Adam: hiç çıktımı sana Ben: hee Adam: abi verir msin bitane nolur lütfen (Zırzır başımın etini yedi yarım saat gitmesi için verdim bi abyys gem) Adam:abi bu ne Ben: içinde chitin var git kır(anlattım nerden nası kıracagını) (dedim herif ne noob muş chitin çıkacagini sanıo 20 dk sora geldi) Adam: abi çok çok çok saol Allah senden razi olsun tasin içinden chitin çıktı Adam: abi elindeki ney Ben : bıçak Adam: napacan onla Ben: cinayet Adam: abi elini kana bulama ver bıçakları bana yapma abi Ben: Sen benim hiç orta parmagimi gördün müü?? ------- party plz -alamıyorum -nası alamıosun yaa -lwl differ -ee tamam lvl 32 -arkadaşım lwl farkı çok alamıyorum -yaa yok öle bişi alcak mısın almıcak mısın? -haydaaa....lwl in düşük fark çok alamıom -sanki senin lvlin hiç düşük olmadı mı? al işte bnde artsın -..ve böle sürüp gideer abi canavarlara neden vuramıom? -bug var -abi o kim -nie gelmiş -gitsin sölede -abi orada mısın? -gülmekten karnım ağrıodu yazamadım sry -abi nie ki? -olm bug kimse deil tmm mı bu günlük canavara vuramicaksın -abi kekleme beni -olm ne keklemesi yaw -banane sen tanıondur demin bi tane orc kestin gözümün önünde -ne alaka -orc kestiğine göre biliosundur -olm git isene -banane sölede gitsinler -tmm sölerim -söledin mi? -ewet söledim -eee nie vuramıom -işleri varmış akşama gidecekler alıntıdır. RE: Sözlere Bak :D Kopmadan Dur Erkeksen : ) - fethiyeli48 - 07-09-2009 (07-09-2009, 07:48 PM)ahmet1246 yazdı: güzel hoşuma gitti resimli olsa bi de çok süper olur resimli bulamadık kusra baqma
RE: Sözlere Bak :D Kopmadan Dur Erkeksen : ) - axidd - 07-09-2009 resme ne kadar meraklısın sen öle
RE: Sözlere Bak :D Kopmadan Dur Erkeksen : ) - fethiyeli48 - 08-09-2009 (07-09-2009, 08:46 PM)axidd yazdı: resme ne kadar meraklısın sen öle Çok MerakLı yaw Arkadasımız
RE: Sözlere Bak :D Kopmadan Dur Erkeksen : ) - kurtcuk - 08-09-2009 süper paylaşım ty
RE: Sözlere Bak :D Kopmadan Dur Erkeksen : ) - fethiyeli48 - 08-09-2009 (08-09-2009, 12:54 PM)kurtcuk yazdı: EyvaLLah RE: Sözlere Bak :D Kopmadan Dur Erkeksen : ) - kartoz12 - 10-09-2009 ![]() D yarısı aama dalga gçmiş D ama yine emehe saygı
RE: Sözlere Bak :D Kopmadan Dur Erkeksen : ) - fethiyeli48 - 10-09-2009 (10-09-2009, 05:49 PM)kartoz12 yazdı: EyVaLLah RE: Sözlere Bak :D Kopmadan Dur Erkeksen : ) - AsqJojuqu - 13-09-2009 zuhahahhaa... koptum lannn yazıyı okucam die yattım
RE: Sözlere Bak :D Kopmadan Dur Erkeksen : ) - F4LC4T4 - 14-09-2009 ![]() ÇALILARIN ARASINDA AT WAR koptum yhaaa![]() ![]()
|