1 ay önce indirdigim koxp tt hack kullandıgım carımda ne var ne yok almıssınız carın adı xxmcjuniorxx kullanıcı adıda yattar042
|
Konuyu Oyla:
Title: admin bu konuya iyi bak
Konu Görünümü |
1 aydır neredeydın ?
ARKADAŞLAR ÜYELERİN VERDİGİ LİNKLERE SAKIN TIKLAMAYIN !!!
19-12-2009, 04:35 PM
(Son Düzenleme: 19-12-2009, 04:46 PM, Düzenleyen: serkan_1993.)
avrupadaydım yeni geldim
bir degil 2 car gitmis
surdan bisey diorum alanada yardım edene allahım bin dert versin bi daha eli oynamaz olsun
sunu söylemek istiorum allah ellerini tutmaz etsin calısmaz olsun
bir degil 2 car gitmis
surdan bisey diorum alanada yardım edene allahım bin dert versin bi daha eli oynamaz olsun
sunu söylemek istiorum allah ellerini tutmaz etsin calısmaz olsun
19-12-2009, 05:09 PM
tuncay kardes kobot ne zaman cıkcak
Dostum emin ol seni Hackleyen Bu siteden deil buna emin ol Bende kasıyorum lw 78 ama henuz ne itemim war ne hacklendım hıc bıseyım yok elımde +7 ib war kılıtlemedım lw 50 den beri duruyor yinede yargısız ınfaz yapmamanı tavsıye ederım
ARKADAŞLAR ÜYELERİN VERDİGİ LİNKLERE SAKIN TIKLAMAYIN !!!
20-12-2009, 01:10 PM
(Son Düzenleme: 20-12-2009, 01:11 PM, Düzenleyen: serkan_1993.)
bilader allah var yukarda bu sitedeki koxplardan baska kullanmadım hic bir zaman o kadar emegimiz var allahtan korkun az yav.yemin et desen bile ederiz .
msn m e durmadan tuncay@asitürk den msj geliordu zaten her girdigimde carın sifresi degisik cıkıordu mesela bi gün 16 gb vardı 8 gb kalmıs bi ay sonra girdik +8 raptor dur diger itemlerdir 8 gbde ucmus.
msn m e durmadan tuncay@asitürk den msj geliordu zaten her girdigimde carın sifresi degisik cıkıordu mesela bi gün 16 gb vardı 8 gb kalmıs bi ay sonra girdik +8 raptor dur diger itemlerdir 8 gbde ucmus.
Browsing: 1 Ziyaretçi