• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.8/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pbot Script 1753 [Oto Kutu + Oto 1 Hp + Oto Repair + Oto Pot]
Konu Görünümü
(01-07-2009, 11:12 PM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız][Resim: oaccic.jpg]
[Resim: download.gif]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

* Oto Kutu
* Oto BDW
* Oto 1hp Heal
* Oto Pot
* Oto Merchant
* Oto Tamir

AutoBanFixed v4 ile oyuna girin. Oyun icinde Pbot u çalıştırın. Auto Loot Kutucugunu secin kutu toplamaya başlar.

NOT: MultiClient ile acılmışlarda çalışmaz. Yanlız Knight Online Client penceresinde çalışır.

Virus Tarama Sonucu: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

1753 denenmiştir.

TROJAN UYARISI (TR/Dropper.Gen) bu trojan virus mu yoksa program icin gerekli bişey mi!
açıklama lutfen.

17/11/2009
+autoban4 ile koya girilmiyor, id sifre yazan yere gelince id sifre enter den sonra ko kapanıyor.
lütfen AUTOBANFİZED V4 ü kotrol eder misiniz.
işletim sistemim windows 7 32 bit orjinal.

Yukarı Git
Staff
(17-11-2009, 02:55 PM)TüRKeR yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(01-07-2009, 11:12 PM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız][Resim: oaccic.jpg]
[Resim: download.gif]

* Oto Kutu
* Oto BDW
* Oto 1hp Heal
* Oto Pot
* Oto Merchant
* Oto Tamir

AutoBanFixed v4 ile oyuna girin. Oyun icinde Pbot u çalıştırın. Auto Loot Kutucugunu secin kutu toplamaya başlar.

NOT: MultiClient ile acılmışlarda çalışmaz. Yanlız Knight Online Client penceresinde çalışır.

Virus Tarama Sonucu: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

1753 denenmiştir.

TROJAN UYARISI (TR/Dropper.Gen) bu trojan virus mu yoksa program icin gerekli bişey mi!
açıklama lutfen.

17/11/2009
+autoban4 ile koya girilmiyor, id sifre yazan yere gelince id sifre enter den sonra ko kapanıyor.
lütfen AUTOBANFİZED V4 ü kotrol eder misiniz.
işletim sistemim windows 7 32 bit orjinal.

Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Bildiğim kadar ile oto rpr fixlenmıstı tuncay abi. Bu yinede oto rpr yapıormu?
Geçmişini Unutan Geleceğini Yaşayamaz...

KronoS

4EverDarknesS
4EverKinglesS
4EverKing
4EverIIIoOoIII

Yukarı Git
tuncay,
turker benim ama kendi nik sifremle giremedim.
o konuda yardımcı olur musun lutfen.
turkerin baglı oldugu maile bi sifre daha atar mısın lutfen.
tskler.

Yukarı Git
Yaw 1754 mü bu arkler

Yukarı Git
1754 çalışırmııı

Yukarı Git
Tuncay abi bişi söyliycem pacth atıldıya bunun 1755ini yapsanız yada bu 1755de calısıyomu?

Yukarı Git
Staff
(20-11-2009, 11:54 PM)turker07 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]tuncay,
turker benim ama kendi nik sifremle giremedim.
o konuda yardımcı olur musun lutfen.
turkerin baglı oldugu maile bi sifre daha atar mısın lutfen.
tskler.

Şifren gonderildi.

(28-11-2009, 05:01 PM)free37 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Tuncay abi bişi söyliycem pacth atıldıya bunun 1755ini yapsanız yada bu 1755de calısıyomu?

1755 calısmaz Sad
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
neden calısmaz kanka

Yukarı Git
(29-11-2009, 05:45 AM)asdasd232a yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]neden calısmaz kanka

NEDENİNİ BULSALAR ÇÖZÜMDE ÜRETİRLER..
Smile ve çalışanını siteye koyarlardı.

tuncay, şifre için tsk.

Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni Fucko Koxp 1753 v2 Admin 25 20,119 17-11-2009, 10:42 AM
Son Yorum: spyche

Hızlı Menü:

Browsing: