• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.09/5 - 34 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: MultiClient 1911 Xp, Vista, Win7 Bypass 32&64 Bit
Konu Görünümü
Staff
güncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
ya beyler şunu nasıl açıcaz bi güzelce anlatın TUNCAY ABİ senin msn warsa werirmisin

Yukarı Git
Staff
güncel
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Staff
guncel..

Yukarı Git
teşekkürler çalışıyor.

Yukarı Git
Staff
guncel

Yukarı Git
yawww kardesim bole işi sabahtan berii multi indiriyom pc formatlıq oldu id : giriyom atıyor oyundan:S:S:SS:S:

KUFUR YASAK !!!

Yukarı Git
ıda pass yazıor ok diyom hata vermeden direk kapanıyor ne yapacam..?

Yukarı Git
pc ye indirdim denedim olmadı sildim pcdeki k.o yu da bozmuş bozuk bu kardeşim

Yukarı Git
Staff
(21-06-2010, 12:57 PM)sevki yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]pc ye indirdim denedim olmadı sildim pcdeki k.o yu da bozmuş bozuk bu kardeşim

Sorunsuz calışmaktadır. Bu oyunda bir multiclienti bile acamayan arkadasın bu oyuna hiç başlamamasını oneririm. Tavsiyem; Mario

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: