• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.09/5 - 34 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: MultiClient 1911 Xp, Vista, Win7 Bypass 32&64 Bit
Konu Görünümü
maşallah virüsten inmiyor bile nod32 kesıyor baglantıyı :d

Yukarı Git
Staff
(11-10-2010, 07:08 PM)f1646 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]maşallah virüsten inmiyor bile nod32 kesıyor baglantıyı :d

Gerekli acıklama sayfa basında yapıldı. Kullanmayacaksın o zaman
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
tesekkür tuncay abi denicem

Yukarı Git
Yakıştıramadım tuncay abi 1832 den beri burdan indiriyorum bişey olmuyo die arkadaslarıma tavsiye ettim foxy le bunu indirdim sabah kalktım car soyulmuş.Benden size tavsiye ko yu oynuyacaksanız hilesiz oynayın o kadar emek harcıyorz bi anda ucup gidiyo...

Yukarı Git
Staff
(13-10-2010, 07:03 PM)repliro yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Yakıştıramadım tuncay abi 1832 den beri burdan indiriyorum bişey olmuyo die arkadaslarıma tavsiye ettim foxy le bunu indirdim sabah kalktım car soyulmuş.Benden size tavsiye ko yu oynuyacaksanız hilesiz oynayın o kadar emek harcıyorz bi anda ucup gidiyo...

Multiclient ten şüpheleniyorsan kendi yapımımdır. kaynak kodlarının tamamı bende içeriginde hicbir hack yok hatta gerekirse kodları yayınlarım bilgisi olan bir arkadas incelesin. ancak foxy ve diger koxplar bana ait degil bunu biliyorsunuz. virus tarama sonucu ile yayınlıyorum ama yinede virus varsa icinde bu sizin sorumlulugunuz abim. Benim yapacagım bir sey yok o konuda.

ayrıca yine biliyorsunuz ki benim knight ile alakam kalmadı. yanlızca koxpları test ettigim carnacta 62 lvl ezik bi okcum var. Benim ne itemle ne gb ile işim olur ama koxplara virus koyup taramalarda cıkmıyorsa ve oyuncuları hackleyen şerefsizler var ise bunun tespitini siz yapıcaksınız.

Ben bu forumda yanlızca test edip, virus taraması yapıp yayınlıyorum. iyi forumlar
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
truwa atı , trojan . .. indirmeyin

Yukarı Git
Staff
guncel

Yukarı Git
Staff
guncel

Yukarı Git
arkadaslar ben bunu indirdim knight online klasörün içine attım xxx dedim youna girdim hani koxp nerde :S :S :S lütfen ayrdım plsssss

Yukarı Git
Staff
koxp degil bu multiclient + bypass. yani koxp calıstırmak icin gerekn yamalama işlemi

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 2 Ziyaretçi