• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.39/5 - 97 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: KoAutoBot v1.6F 1860 [Oto Kutu]
Konu Görünümü
Staff
(21-12-2010, 01:38 PM)EmRee!! yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(28-11-2010, 02:28 AM)By_Coder yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Denendi ve Çalışıyor>>GüvenLe İndireBiLiRsiniz.!!

hiç sanmıyorum... gece gündüz uğraştığım adamım soyuldu. Angry

Guzel bir virus programı kullan. İnternet cafeden giriş yapma. Özellikle bu koxp en guvenilir koxptur.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
internet kafede değilim kendi evimde kendi bilgisayarımdayım yeni format atmıştım direk bunu indirdim buraya ve bu koxpa güvendiğim için direk bunu indirdim arkadaşım önermişti. güzel virüs programım var o konuda rahatım 3 yıldır awast kullanıyorum ücretli. buda yetmiyomuş gibi nod32 de var bunlar kötümü acaba ? daha iyisi varmı?

Yukarı Git
Staff
(21-12-2010, 09:32 PM)EmRee!! yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]internet kafede değilim kendi evimde kendi bilgisayarımdayım yeni format atmıştım direk bunu indirdim buraya ve bu koxpa güvendiğim için direk bunu indirdim arkadaşım önermişti. güzel virüs programım var o konuda rahatım 3 yıldır awast kullanıyorum ücretli. buda yetmiyomuş gibi nod32 de var bunlar kötümü acaba ? daha iyisi varmı?

En iyi antivirus programları; Kaspersky, Mcafee, Norton 'dur. Geri tum virus programları hemen hemen teferruattır.
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Staff
guncel

Yukarı Git
s.a ben halledemedim yaw bi yardımcı olurmusunuz

Yukarı Git
Dll Dosyalarını ne yapmam gerekıyor bılmıyorum

Yukarı Git
sorunsuz çalışıyor. teşekkur ederim

Yukarı Git
videoyu izledim rehberede baktım ama programı actıgımda pembe yazılı hata verior Confused

Yukarı Git
birader bi hata veriyor yardımcıolabilirmisin

Yukarı Git
ben hackrlk oqrenmek ıstıorm !

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 3 Ziyaretçi