• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.09/5 - 34 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: MultiClient 1911 Xp, Vista, Win7 Bypass 32&64 Bit
Konu Görünümü
Staff
guncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Staff
guncel
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Çalışmadı Client İsminimi Yanlış Yazdım acaba ?

Yukarı Git
suan hata alıyorum multiden dun geceki bakımdan dolayı sanırım nezaman guncellenır acaba?

Yukarı Git
hapıse gırdım cıkmasına yardım edecek koxp varmı acaba?
charım hapıse gırdı yardım edecek koxp varmı Sad(SadSadSadSadSad

Yukarı Git
bende 57 calısıodu ama bu 58 calısmıo :S

Yukarı Git
multiclient exe 2 yi kullandım çalışıyor ancak oyuna girdikten sonra karakter yüklerken donup kalıyor bir süre sonra oyuna giriyor oyundayken hareket ettiğin an donuyo ekran bir süre sonrada oyun kapanıyor neden olur acaba

Yukarı Git
admin bey sadece bypass programı çıkaramazmısınız multisiz yani tşkler

Yukarı Git
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
linkte böyle uyarı alıyoruz neden olabilir acaba ?

Yukarı Git
Staff
(28-12-2010, 10:31 PM)tabutta yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız][Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
linkte böyle uyarı alıyoruz neden olabilir acaba ?

kodlamadan kaynaklanıyor. Zaten tarama sonuclarındada cıkıyor. Kendi yapımım oldugu icin guvenmeyen kullanmasın dedim. Diger multiclientler daha temiz goruyor derseniz onlarıda kullanabilirsiniz. Seçim sizin

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi