• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.22/5 - 9 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: KoAutoBot Ayarlama Rehberi [Güncellendi]
Konu Görünümü
hocam su oto rpr ayarını nasıl yapacagımızı bi anlatırmısınız el morad master acık mage

Cevapla Yukarı Git
Tekrar merhaba, onceki cevap icin tesekkurler.

Bir sorum daha olucak, bu kospta partideki herkesi minorluyorum ben ya. Inanilmaz mana yiyor ve ayarini bulamadim, yapamadim. Nasil duzeltirim bunu?

Cevapla Yukarı Git
tuncay bey wall hack nasıl acıyoruz calısmıyor o kadar denedım olmuyor nasıl aktıvıte ederız onu crowazda cok lazım oluyor
yardımcı olursan sevırım

Cevapla Yukarı Git
Casting failend veriyor Nedeni ne olabilir f11 basiyom calisiyor ama atack yapmiyor

Cevapla Yukarı Git
Staff
(24-12-2010, 10:07 PM)hal0tek0 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Casting failend veriyor Nedeni ne olabilir f11 basiyom calisiyor ama atack yapmiyor

skill ayarlarını kontrol et. yada uzaklık ayarını bosmusundur onu duzelt
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
Tuncay bey benim de bir sorum olacak warrior için attack ayarlıyorum fakat yaratıgın üstüne gitmiyor yaratıgı secıyor ama koşmuyor bunn için yardım ederseniz sevinirim iyi geceler.

Cevapla Yukarı Git
oto rpr ye gelip gitmeyi nasıl yapabilirz yardm please

Cevapla Yukarı Git
Ali1995
[RepairRoute]
Action00 = coord : 1616,1397 (bura rpr vakti geldiginde gidecegi yer)
Action01 = repair : 16009 (rpr yapacagı sundres in id si bunu ogrenmek icin kpx acıkken ctrl+num5 e bas gosteriyo orda)
Action02 = coord : 1617,1604 r(pr bittikten sonra gidecegi slot )
Action03 =
Action04 =
hocam benim de bi sorum olcak ok biitnce otomatik olarak ok alma gibi bi secenegimiz varmı?
ha al bide surası var
[Escape] buranın altında
IfRepair= 01100000
yukarıdaki satırı bul degerleri o sekil yap yoksa gitmez rpr ye

Cevapla Yukarı Git
Tuncay bey benim de bir sorum olacak warrior için attack ayarlıyorum fakat yaratıgın üstüne gitmiyor yaratıgı secıyor ama koşmuyor bunn için yardım ederseniz sevinirim

Cevapla Yukarı Git
Staff
(26-12-2010, 06:47 PM)karalkaral yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Tuncay bey benim de bir sorum olacak warrior için attack ayarlıyorum fakat yaratıgın üstüne gitmiyor yaratıgı secıyor ama koşmuyor bunn için yardım ederseniz sevinirim

RunToRange = 0 (Yaratıga koş 0=kapalı 1=açık)

bunu ayarla
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni Koxplar için gerekli Tüm DLL ve OCX dosyaları [Güncellendi] Admin 35 27,141 25-05-2013, 11:30 AM
Son Yorum: blackdevil
yeni Knight Online HDBot Ayarlama Rehberi Admin 4 8,640 10-06-2011, 01:00 AM
Son Yorum: ARDA1995
dikkat KoAutoBot Kutu Toplama Rehberi [1856] Admin 5 5,203 09-01-2011, 05:03 AM
Son Yorum: Admin

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi