• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.99/5 - 187 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: ProBot Macro v2042 [Güncel 25.01.2015]
Konu Görünümü
Merhaba, Admin

Multi Client v.s bahsetmişim. Bu koxp proğramı sadece bu proğram ile kullanabiliniyorsa o zaman neden Multi Client proğramının da indirme linkini başlık içerisinde vermedin. Yani konu başlıkları ne kadar çok detaylı anlatım içerisinde olursa o kadar çok az problem çıkar.

Mesela ben bile çalıştıramadım.

Cevapla Yukarı Git
w7 için koxp atar mısınız 32 bit pro koxp çalışmıyor ... 1856

Cevapla Yukarı Git
Run-Time errorr '339':
Component 'TABCTL32.OCX' ore one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid

İşte bu hatayı veriyoo ?? :S
ok tamam yönetici olarak çalıştır dedm oldu helal olsun kardeşim ..

Cevapla Yukarı Git
Staff
guncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
virüs kaynıor Sad

Cevapla Yukarı Git
usta trojen var bu ne ayıp olmasında usta ındırom dırek sılıo o virüsü arastırdım trojen dıo

Cevapla Yukarı Git
(05-01-2011, 02:48 PM)deniz80 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]usta trojen var bu ne ayıp olmasında usta ındırom dırek sılıo o virüsü arastırdım trojen dıo

Arkadasım Sana Kalmıs Bişi Kendi Sitesinden ALındı Virüslü ise İndirmiceksin Oke?

Cevapla Yukarı Git
bende windows belirtilen aygıta veya yola erişemedi gerekli izinleriniz olmayabilir dio xS yardım edin ltfen

Cevapla Yukarı Git
Staff
guncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
ee bunda trojen gözüküor ben tarattımda

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 2 Ziyaretçi