• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.09/5 - 34 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: MultiClient 1911 Xp, Vista, Win7 Bypass 32&64 Bit
Konu Görünümü
slm tuncay abi biliyorum yogun bir calısma içindesin yeni multiyi hazırıyorsun calısmalarında sana kolay gelsin en yakın zamanda yeni multiyi sabırsızlıla bekliyoruz tesekkürler kim ne derse desin en büyük sensin

Yukarı Git
yaw ben acamadım bunu hata verio dosya istiyor onlarda Rar içinde yok yardım edebilir misin tuncay abi ??

Yukarı Git
Staff
(23-01-2011, 06:11 PM)versland yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]yaw ben acamadım bunu hata verio dosya istiyor onlarda Rar içinde yok yardım edebilir misin tuncay abi ??

OCX hatası veriyorsa. O dosyanın ismini google da yaz indir. C:\windows\system32 in icine at.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
bişi sorcam ben dün pro koxp un multisiyle oyuna girdim aradan 1 saat geçmedi çar soyuldu sizce pro koxpdan mı yoksa onun multisindemi hemen cezap verirseniz m

Yukarı Git
sık sık DC olmalar nedendir düşündünmü hiç. tabkide soyuyorlar çarları. başka ne için bu kadar **** (ARGO YOK) yırtacaklar. Miller zahmetsiz oyun oynasın diye gecesini gündüzüne katmış program yazıyor vesselam Smile yesinler.
ne siliyonuz mesajlarımı, yalanmı söylüyoruz. soyup duruyorsunuz çarları paso dc veriyor çarlar. girip çıkıp talan ediyorsunuz. bedava kim kime program yazmış bizi yiyorsunuz.

Yukarı Git
hepsinimi indiriyoruz

Yukarı Git
Staff
(25-01-2011, 07:18 PM)cocococo1 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]hepsinimi indiriyoruz

Hepsi aynı işi goren farklı programlar. Diledigini kullanabilirsin.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Arkadaslar indirmeyisn e kullanmayın sakın. Ben kullandım, 5 dk sonra car soyuldu. Sakın kullanmayın..

Yukarı Git
MULT için gerekli Tüm DLL ve OCX dosyaları koy da kımse sorun yasamasın!

Yukarı Git
güzel prgram tşkler.

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: