• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 21 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: NF Koxp v2.1 1884 [Güncel]
Konu Görünümü
Staff
guncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
koxp actıktan sonra partyy gelmıor party atılmıorr ??

Yukarı Git
priest heal sorunu war Sad

Yukarı Git
dostum priest healı duzeltmisisnde simdide 60 healı yapıyor adamın canı 1k gidiyorsa 60heal yapıyor ara sıra 720heal yapıyor.bir yardımcı olur musun?

Yukarı Git
reklam acılmıyo DNS degıstrıdım gene acılmıyo

Yukarı Git
aynen bendede açılmıyor Sad
kardeşş bende dnsyi 208.67.222.222 208.67.220.220 istiyor sendedemi aynı şey istiyor

Yukarı Git
şu k0xplarda priest bölümüne biraz daha özen gösterseniz çok güzel olucak (pt deki adamın hp si ani bi şekilde inince heal atmıyo) Sad

Yukarı Git
Staff
guncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
TunCay Abi Bu KoxpTa 3 Lü ok kuLlanma Şansımız vaRmı Ben kuLLanıoRmda 3 Lü ok attıRamaDm bide en qüzeL en etKili hanqi skiLl olur aRkadaşLar YaRdmcı oLurSanız SewiniRm .

Yukarı Git
(30-01-2011, 05:09 PM)xclubx yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]TunCay Abi Bu KoxpTa 3 Lü ok kuLlanma Şansımız vaRmı Ben kuLLanıoRmda 3 Lü ok attıRamaDm bide en qüzeL en etKili hanqi skiLl olur aRkadaşLar YaRdmcı oLurSanız SewiniRm .

3'lü ok kulanabilyosun eğer etkili bi skil istiyorsan arc Shot ı kullana bilirsin baya manan gider ama )

Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni WnT Npt Koxp 1884 Admin 0 2,972 10-11-2011, 11:28 AM
Son Yorum: Admin

Hızlı Menü:

Browsing: