• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.37/5 - 35 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: CenKoxp Maden 19xx [Oto Güncelleme]
Konu Görünümü
windows 7 kullanıyorum char kendi kendine ilerliyor ve kırdırmıyor neden olabılır acaba rpr yapcakken yada bankaya koycakkende aynısı oluyo :S nolur 1 yardım edın

Yukarı Git
en son girdigimde 3 accountumda ban yemişti çözüldümü bu sorun?

Yukarı Git
aynı sorun

Yukarı Git
Eline saglk Big Grin
Kurdm oldu

Yukarı Git
(17-03-2011, 12:09 PM)binladen1 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(17-03-2011, 03:42 AM)Dr4c0 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız][Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

yardım

i have that too

malisef ayni sorun bendede var ilk versionda hic sorunsuzdu keske lütfen yardim ederseniz sevinirim

Yukarı Git
yokmu ya sunun calisan versionu eski versionda mükemmeldi simdi acmiyor bile baskan bi care lütfen

Yukarı Git
'TABCTL32.OCX' hatası alıyorm içindeki dosyaları C:\WINDOWS\system32 klasörüne kopyalıyorm deniyorm yıne olmuyor aynı hatayı alıyorum sorun nedir ?

Yukarı Git
run as administrator

Yukarı Git
son pacth da ban yeme olasılığı var mı admin bi bilgilendirmisin milleti diss prem boşuna gidiyor Smile
alcholicha arkadasım sistemin win 7 ise sağ tık yönetici olarak çalıştır de ve sağ tuş uyumlulukdan ayarını yap aynı s0run bende de vardi uğraştım azıcık şimdi bir sorun yok.

Yukarı Git
Staff
guncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni Happy Bot v16 19xx [Oto Güncelleme] Admin 36 35,656 14-04-2013, 10:58 AM
Son Yorum: uygar
yeni Best Maden Bot Oto Güncelleme Admin 14 17,607 29-03-2013, 01:24 AM
Son Yorum: attac94

Hızlı Menü:

Browsing: