• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Otomatik Görev verme programı dliyorum
Konu Görünümü
başlıktaada dedğim gibi o lwldeki görevlerimnden mesela md görevni ayarlaıp her 30 oldugunda verip geri almasını sağlayacak bi program istiyorum ama zor bişi olmalı
tuncay abi bi ilgilnirsen sevinirim
Ben Can Potu Kullanan Adama Player Demem!!!
Direk Noob Derim!!!
minörcü

Yukarı Git
Aynen ...!!

__________________________:::::::::::::::::::::::::

:::::_
___

Yukarı Git
***LAN MAN GİBİ KELİMELER KULLANMA*** DAHA DA AFFETMEM
Direk Noob Derim!!!
minörcü

Yukarı Git
bncede böle bi program olsa çok ii olur hatta exp almayıp bi de bankaya koysa süper olur tuncay abi lwl alırsa grw bitio ya :d

Yukarı Git
daha başka ne istiyon barış...??Smile

Yukarı Git
(31-07-2009, 04:24 PM)fine43 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]***LAN MAN GİBİ KELİMELER KULLANMA*** DAHA DA AFFETMEM

Bnm İmzama Laf Atan Herkese İstediğimi Sölerim
Direk Noob Derim!!!
minörcü

Yukarı Git
Staff
(01-08-2009, 09:02 PM)fine43 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(31-07-2009, 04:24 PM)fine43 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]***LAN MAN GİBİ KELİMELER KULLANMA*** DAHA DA AFFETMEM

Her istediginin soylenebilecegi bir forum degil burası. Genel kanı itibariyle GEREKSIZSE YAZMA mantıgı agırlıklıdır. forum baslıkları altında tartısma kavga kapışma gibi seylere gerke yok. Yanlış mı ?
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Staff
(31-07-2009, 06:12 PM)ericagitti7 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]daha başka ne istiyon barış...??Smile

Big GrinBig GrinBig GrinAngel

Yukarı Git
(01-08-2009, 11:47 PM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(01-08-2009, 09:02 PM)fine43 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Her istediginin soylenebilecegi bir forum degil burası. Genel kanı itibariyle GEREKSIZSE YAZMA mantıgı agırlıklıdır. forum baslıkları altında tartısma kavga kapışma gibi seylere gerke yok. Yanlış mı ?

bencede ynlış ama 2. ve 3. yorumu bakarsan resmen dalga amaçlı yazmışlar ben böle şeylere gelemem k.bakma
Direk Noob Derim!!!
minörcü

Yukarı Git
Staff
Sen bana göre benim anlayışıma göre Kaşınıyorsun Başka bi olay görmuyorum ortada hoşuna giden koxpu indirir kullanırsın gitmeyeni kullanmassın sana admin bi konuda uyarı veriyorsa buna uyarsın Hayır ben gelemem Buna diyorsan defolup gidersin Warmı hala sorun ?

Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
agla Görev Verme fethiyeli48 4 4,844 28-08-2009, 06:46 PM
Son Yorum: cinos42

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi