• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.37/5 - 35 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: CenKoxp Maden 19xx [Oto Güncelleme]
Konu Görünümü
oyuna giriyorum multi clientin numarasını yazıyorum iyi güzel kabul ediyor burdan sonrası pırt donup kalıor yardım... Undecided

Yukarı Git
Ya bunun multi clienti nerde

Yukarı Git
İyi aksamlar yeni üye oldum. Maden koxpu indirdim multi clientte var. Maden koxpu calıstırıyorum koxp penceresi açılıyor sonra bekliyorum koxp yanıt vermiyor diyor. Bi çözüm bulurmusun tuncay abi cok acil :S

Yukarı Git
beyler maden k0xpu sakın kullanmayın. Virüslü. Bende kullandım 20 dk sonra dc yedım bıdaha gırdım char soyulmus vırus var charlarınıza dıkkat edın !

Yukarı Git
donup atıyor oyundan hata veriyo diyo

Yukarı Git
** taratmışın Trojen Çıkmış bide Utanmadan Koymussun siteye !

Yukarı Git
ya oyunda açıyorum maden k0xpu. diyoki program çalışması için oyunda olmanız gerekiyor

Yukarı Git
bir çok virüs var hatta bi kerede soyulmaya teşebbüs edildi ama yinede kullanıyorum çünkü soyulacak bişi yok bi kutu çıkarsa Smile) herkesin günahı boynuna Big Grin
neden bu kadar çok virüs trojan gamehack var emege saygı reklam tıklama ise neden baskasının emeğine saygı yok 2 kere soyulma teşebbüsü oldu ama soyulamadı çünkü birsey bırakmıyorum hemen aktarıyorum ya güvenip kullanan ve soyulanların emeği nasıl olacak ahretlikmi olacak :?

Yukarı Git
milletin emegini çalmaya utanmıyo musunuz ** sizin

Yukarı Git
Valla cok bi itemim yoktu uzun süredir oynamıyordum. Gb ye para vermem. Başka türlü para kasma yöntemleri denedım. Maden koxpu duydum. Yükledım, çalıştırmak icın cok ayar yaptım ama hepsi boşaymış. ilk kullanımda soyuldu charım. Ve bu virüsten oldu emin olabilirsiniz. ! Burda bi emek var. Adam koxpu yapmış çok uğraşmış.Bunu kötülemek gibi bi niyetım yok. Burdan herkese sesleniyorum %100 virüslüdür. Bunu göze alarak kullanın koxpu...

Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni Happy Bot v16 19xx [Oto Güncelleme] Admin 36 35,656 14-04-2013, 10:58 AM
Son Yorum: uygar
yeni Best Maden Bot Oto Güncelleme Admin 14 17,607 29-03-2013, 01:24 AM
Son Yorum: attac94

Hızlı Menü:

Browsing: