• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.37/5 - 35 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: CenKoxp Maden 19xx [Oto Güncelleme]
Konu Görünümü
tabctl hatası alıyorum.iki dosyayıda system32 klasörüne atmama ragmen çalışmadı bot.

Yukarı Git
multı clıent nedır acaba ayrıca tabclt32.ocx hatası alyorum???????
acil cvp verecek yokmu?

Yukarı Git
Staff
(14-03-2012, 01:03 PM)koray3333 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]tabctl hatası alıyorum.iki dosyayıda system32 klasörüne atmama ragmen çalışmadı bot.

(14-03-2012, 03:51 PM)sky3333 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]multı clıent nedır acaba ayrıca tabclt32.ocx hatası alyorum???????
acil cvp verecek yokmu?

[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

yukardaki linkten indir c:/windows/system32 icine at

yada

[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] gerekli dosya ve acıklamaları bulabilirsin
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
lütfen multiclient ile oyuna giriş yapınız diyor.bunu nasıl yapcaz.maden botunun multi client özelligi varmı ?

Yukarı Git
bu cenkoxpa birde kapat hatası verince pc kapat yada oyunu kapat eklense süper olcak.Dediklerinizi eksiksiz yapmama ragmen çogu zaman xp de kapat hatası alıyorum.ms çöpe at falan işaretli.kısacası taşınamaz item olmuyor üstümde ama yine kapat hatası alıyorum.

Yukarı Git
TABCTL3N.OCX hatası veriyor ne yapmalıyım acill cevapp

Yukarı Git
component 'TABCTL3N.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid hatası alıyorum

Yukarı Git
ELLERINE SAGIL KARDES COK GUZEL DUZENLI CALISYOR AMA BIRAZ VURUS VAR ONLARDA BISEY YAPMAZ Smile

Yukarı Git
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Ustam iyi guzel bir kopx ama bunlar nedir. Benden size bir oneri milleti hackliyorsunuz hacklemesine ama cok acik veriyorsunuz. karakter hacklense adres belli

Yukarı Git
ya ben bu koxp u acaamadım bunun anlatımı yokmu

Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni Happy Bot v16 19xx [Oto Güncelleme] Admin 36 35,656 14-04-2013, 10:58 AM
Son Yorum: uygar
yeni Best Maden Bot Oto Güncelleme Admin 14 17,607 29-03-2013, 01:24 AM
Son Yorum: attac94

Hızlı Menü:

Browsing: 2 Ziyaretçi