• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.99/5 - 187 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: ProBot Macro v2042 [Güncel 25.01.2015]
Konu Görünümü
Staff
(05-08-2009, 04:30 PM)omer18061 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]YA ABİLER BUNUN İÇİNDEN MULTICLIENT DIE DOSYA CIKMIO KI Confused

Diger Hilelerde var

(05-08-2009, 05:28 PM)fbfb00000 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]aynı hatayı bende alıorum uygulama düzgün başlayamadı (0x0000135)

Framwork 3.5 kur.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
Arkadaşlar keşke konu açma gibi bi yetkim olsada size bu paylaşımı bi konu halinde saglasam ama site adminleri tabi haklı olarak başkalarına güvenmiyorlar.Fakat ben oto ktuyu arastırdım kendi cabalarımla yazmayı başardım.Onlarda test edebilirler.

NOT: kesinlikle trojan worm icermez. isteyen taratsın!

[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]. DOSYA INCELENIYOR. VIRUS VARSA SEN GIDERSIN

Cevapla Yukarı Git
bu nee ** ya bu site bugun sacmalaıo resmen her zaman ındırdıgım sıtede bugun tum k0xpları ındırdım calısmıo **

Cevapla Yukarı Git
çok teşekkürler

Cevapla Yukarı Git
bu dosyanın içinde multi client exe yokki Big Grin
ee multi client yok nasıl girces oyuna normal girip mi start diecez ??
multi yi başka yerden indirip açsak oluyormu ?

Cevapla Yukarı Git
arkadaşlar bunların hangisinde inn acma var yav prokoxp da yok sanırım

Cevapla Yukarı Git
Abi oyundayken third illegal activity hatası alıyorum oyuna girdikten sonra bi 15 dk sonra

Cevapla Yukarı Git
Staff
(06-08-2009, 02:16 PM)hacii yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Abi oyundayken third illegal activity hatası alıyorum oyuna girdikten sonra bi 15 dk sonra

Xp kullanıyorsan oto kutuyu kapat. Oto kutu yanlızca vistada geçerli. Oto kutuyu kapattıgın halde hata alıyorsan eski koxp dosyalarını sil.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
Third party tool hatası veriyo

Cevapla Yukarı Git
aynısı bende de çıkıyor uygulama düzgün başlayamadı (0x0000135) DİYE BİRSEY ÇIKIYOR

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi