• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.99/5 - 187 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: ProBot Macro v2042 [Güncel 25.01.2015]
Konu Görünümü
biri bana yardım cı olsun kol1 yerine ne yazıyoruz oyunu acamıyorum ?

kardeşim kol1 yerine ne yazıyorsunuz oyunu acamıyorum ben bi yardımcı olun ?

Cevapla Yukarı Git
(17-03-2013, 07:12 PM)furkan2534 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]biri bana yardım cı olsun kol1 yerine ne yazıyoruz oyunu acamıyorum ?

kardeşim kol1 yerine ne yazıyorsunuz oyunu acamıyorum ben bi yardımcı olun ?

istedigini yaz oraya videoda asiturk yazıyor

Cevapla Yukarı Git
prodll.dll hatası veriyor

Cevapla Yukarı Git
kardesım bunda trojen var bu pro kospu kullanmaya baslayınca needense adam bı turlu bıraktıgım yerde olmuyor luferde bıraktım folkta buldum Big Grin ne ıs

Cevapla Yukarı Git
S.a Oyun dedigimde component 'tabctl32.ocx' or one of its dependencies not correctly registered hatası veriyor yardımcı olurmusun ?

Cevapla Yukarı Git
S.a Oyun dedigimde component 'tabctl32.ocx' or one of its dependencies not correctly registered hatası veriyor yardımcı olurmusun ?

Cevapla Yukarı Git
Bişi Sorucam Ya Bunda Party Kodu Falan varmı koyabiliyomuyuz ?

Cevapla Yukarı Git
beyler bende kac gundur calsııyodu koxp son 2 gundur normal bi şekilde giriyorum ama herhangi bi skıll le atak yapmak ıstedıgımde yada dıgerlerınden bırıne bastıgımda createFile failed 2 yazısı alıyorum 2 kere format attım pc ye kac kere oyunu kurdum kaldırdım net 2.0 yukledım 4.0 yukledım ama olmadı calıstıramadım yardımcı olursanız harika olur
hata nın ss ini aldım işte bu

[Resim: 2v190eh.jpg]

Cevapla Yukarı Git
Staff
(23-03-2013, 12:40 AM)semih6107 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]beyler bende kac gundur calsııyodu koxp son 2 gundur normal bi şekilde giriyorum ama herhangi bi skıll le atak yapmak ıstedıgımde yada dıgerlerınden bırıne bastıgımda createFile failed 2 yazısı alıyorum 2 kere format attım pc ye kac kere oyunu kurdum kaldırdım net 2.0 yukledım 4.0 yukledım ama olmadı calıstıramadım yardımcı olursanız harika olur

Özel mesajdada belirttigim gibi; Bu hatayı char disconnect oldugunda verir. Programla alakalı degil. O hatada Koxpun oyuna gönderi yapamadıgını gosterir. yani internetinle ilgili birsey
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
(23-03-2013, 12:40 AM)semih6107 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]beyler bende kac gundur calsııyodu koxp son 2 gundur normal bi şekilde giriyorum ama herhangi bi skıll le atak yapmak ıstedıgımde yada dıgerlerınden bırıne bastıgımda createFile failed 2 yazısı alıyorum 2 kere format attım pc ye kac kere oyunu kurdum kaldırdım net 2.0 yukledım 4.0 yukledım ama olmadı calıstıramadım yardımcı olursanız harika olur

aynısı bendede oluyo 2-3 gündür oynuyamıyorum :S

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 3 Ziyaretçi