• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.99/5 - 187 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: ProBot Macro v2042 [Güncel 25.01.2015]
Konu Görünümü
sifre nedir

Cevapla Yukarı Git
acılmıyo koxp

Cevapla Yukarı Git
Staff
(08-08-2013, 03:29 PM)weareturk yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]arkadaşlar sakın prokoxpu felan kullanmayın kopyala yapıştır yapıp ıd pasword yazarak oyuna girmeme rağmen charım soyuldu. prokoxp kullanıyordum. eğer kullanıyorsanız hemen bilgisayarınızı temizleyin ve şifrenizi değiştirin. yöneticilerin bunu nasıl paylaştığını hala anlamıyorum. yazık yemin ediyorum yazık destanda 8 gb çalındı. bu mübarek ayda kul hakkına giriyorsunuz ya adam değilsiniz. çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıkar inşallah.

[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
Staff
guncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
sinirli 
BEYLER BU KOXPUN İÇİNDE KEYLOGGER VAR SAKIN İNDİRMEYİN CHARLARINIZI SOYUYORLAR

Cevapla Yukarı Git
Arkadaşlar botu açmada sorun yok ama sorun açtığınızda başlıyor...
Üyelik değilde şifrenizi girerken ctrl/v ile girin.
Yoksa probot kodları sayesinde şifrenizi görebilirler.
İlk başta ben de bilmiyordum ama iyi kurtuldum çünkü itemim yoktu.
Bu dediğimi ciddiye alın... İlk önce dc veriyor oyun girdiğinizde yeniden itemlere bye bye diyorsunuz. Ona göre .. Yardım edebildiysem sevindim...

Cevapla Yukarı Git
admin bi krulum falan anlatirsaniz sevinirim

Cevapla Yukarı Git
10 günde toplam 6 gb lik itemim ve 2 gb de param çalındı... emc apelerde geceye bıraktığımda dc den sonra girince çarı maradonda buldum 2 defa.... bu kadar mı düştünüz? isteseniz ben veririm gb.... ama çalan kimse bu siteden onu tanıyorlar anasına selamımı iletin

Cevapla Yukarı Git
oto kutu nasıl çalışıyor?

Cevapla Yukarı Git
dosya sıfrelendı dıyor sıfre ne

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 3 Ziyaretçi