• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Maradonda Adam Kesme [Program+Anlatım]
Konu Görünümü
tuncay abi kpeği presiz çıkartabilirsek yapıcaz ama çıkartamıoz bunun da bi yolunu bulsa

Yukarı Git
Staff
(15-08-2009, 10:59 PM)repenver64 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]sağoL tuncay abiiiiiiiiiiii Big GrinBig Grin
Virüs var beler
virüssssss SadSad

CheatEngine programını orjinal sitesinden indiriyorsunuz. Virus mirus demeyin bana
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Staff
(15-08-2009, 11:15 PM)Se7eNHiLL yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]ya tuncay bey böle bi program konulur mu oyunun iyice cıvını çıkarttınız bnde pre yok lwlim yüksek %5 gitti kolay mı sanıonuz kasmak siz isterseniz bu iletiyi yorumlara koymayın ama bilginiz olsn banlasanızda farketmez gene açarım yeni üyelik gene yazarım sn bırakana kdar ayıp yani buldusan böle prgram koymamalıydn

Bir nevi haklısın. Ama herkes tarafından bu yapılıyorsa (Forumdada gorursun yapılıyor diye yardım isteyen) Asiturk.com üyeleride bunu yapacaktır. Konu basındada dedigim gibi Hep Ezilen degil Hep Ezenlerdeniz.

Egerki benim keşfettigim birsey olsa paylaşmazdım. Oyunun cıvıgı cıktı dogru ama bu benim yuzunden degil oyunun guvenliginin zayıf olusundan elden bişi gelmez. Bana düşen gorev herkes ne yapıyorsa bunu üyelerimizinden yapabilmesini saglamaktır.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
(15-08-2009, 09:25 PM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Gerekli Şeyler;
- [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] Programı
- Pet (LVL'i önemli değil)
- [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] programı.

Yapılması Gerekenler;
* Unblocker ile oyuna girin.
* Cheat engine'yi açıyoruz knight'ı seçiyoruz , value 301000 arattrıyoruz, solda yeşil renkte olan rakamları (300150) olarak değiştirioruz, petimizi çıkarıyoruz human iseniz orc'a orc iseniz human'a tıklıyoruz köğin atak skilline basıyoruz karşıdakine en az 1.5-2k damage vurur.

GM'nin oyunda olmadıgını zaman yapınız. GM kontrol için [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

NOT: Ölen adamın parası ve Expi gider. Bu bilgi genel istek uzerine verilmiştir.

Madem boyle bir bug var Asiturk.com üyeleride bu bugtan faydalanacaktır.

Hep Ezilen degil Hep Ezenlerdeniz. Saygılar

adam ölüo para qelmio ne yapcas abi detaylı anlatırmısın apranın qelmesi için

Yukarı Git
nazar 
[/color]tüncay abi bu öldürdüğümüz adamın parası bizim üzerimizemi geliyor_*

Yukarı Git
TUNCAY ABİ PARTY TOOL HATASI VERİYO 10 DK SONRA NEDEN DEDİĞİN HERSEYİ YAPIYOM YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM_?

Yukarı Git
Ty PayLaŞımM
Üstün Silah Yeteneği

[Resim: zua.gif]

Yukarı Git
(16-08-2009, 01:56 PM)fethiyeli48 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Ty PayLaŞımM

ty paylasım dedıgıne gore nasıl oldugunu da bılıyorsundur.. Anlat da herkes faydalansın madem boyle bir acık var....

Yukarı Git
keşke koymasaydınız tuncay bey Smile ben bu kadar çok sorunun olacağını bilmiyordum bende pre olsaydı işi bitirmiştimBig Grin
[Resim: signature.png]

[Resim: signature.png]

Yukarı Git
indirirken %99da hata veriyor bi yardımcı olabilirseniz sevinirim

Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni Pet Bug 4.7 1749 [XP-VISTA Maradonda Adam Kesme] Admin 52 34,073 28-09-2009, 10:10 PM
Son Yorum: kroteam16

Hızlı Menü:

Browsing: