• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.25/5 - 44 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: FearKoxp v1.1c 1826
Konu Görünümü
nerden indirecez bu koxpu

Yukarı Git
(23-09-2009, 08:58 PM)lazkop4t yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]nerden indirecez bu koxpu

Burdan Arkadasım .

[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
Üstün Silah Yeteneği

[Resim: zua.gif]

Yukarı Git
(23-09-2009, 08:28 PM)axidd yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Wall hack Calısmıyor gene nie böle bu.

KaRdes aRTık waLHecK KaLKtı ßiLioRm 1748 oLduqunda gmLer KaLdırmıs ondan oLsa ßiLe caLısmıoR aRtık sıKca Yeni pact qeLcekmiş Ve Kısacası gittikce koxp KaLmıcak yaKında SeRi Csde KaLkacak duyduqumu göRe...
(21-09-2009, 10:46 PM)human212 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Sa Tüm Arkadaslarıma Uskoda Hakiki Hackcılık zamanı geldi beyler Kralın Arkisine Elimdeki +7 iron bow +8 ful plate armor set ve priest pedant +1 yanımdaki 9 Gb yi vermedim die Banlandım Ayıp kardeşim Dies Irk: human lw:55 Yok böle şey DiesinYeni kralına full sövün Benim icin Ve Sakın knksınaitem vermeyi unutmayın sizde Benim gibi banned olursunuz Kınıyoruz.........

qecmiş oLsun KarDesimm ßazıLarı ßöLe oLuoR meLesef KınıyoRum ....

Yukarı Git
(23-09-2009, 09:49 PM)sercanberna yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(23-09-2009, 08:28 PM)axidd yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Wall hack Calısmıyor gene nie böle bu.

KaRdes aRTık waLHecK KaLKtı ßiLioRm 1748 oLduqunda gmLer KaLdırmıs ondan oLsa ßiLe caLısmıoR aRtık sıKca Yeni pact qeLcekmiş Ve Kısacası gittikce koxp KaLmıcak yaKında SeRi Csde KaLkacak duyduqumu göRe...

Coahs die Pacht Mi Ne qeLcekmiş Bence Onda Tam Kalkar Koxp.

Xtrap qeLmesi İçin Bütün Playerler Forumlara Yorum Yapıyorlar
YavaŞ YavaŞ Koxp Kalkcak. .
Üstün Silah Yeteneği

[Resim: zua.gif]

Yukarı Git
Coahs die Pacht Mi Ne qeLcekmiş Bence Onda Tam Kalkar Koxp.

Xtrap qeLmesi İçin Bütün Playerler Forumlara Yorum Yapıyorlar
YavaŞ YavaŞ Koxp Kalkcak. .
[/quote]

işTe dediqim gibi KArdes Yavas Yavas Kimse ßiLmeden KALDIRMAYA caLısorLar...( öyLede Tadı kaLmaz ßea :S)

Yukarı Git
bu koxp towndan towna atak varmı varsa nasıl calısıyor

Yukarı Git
Atak yapmıyor 5 lı ok la pre lı char ıstıyor!

Yukarı Git
çalışmıyor

Yukarı Git
he var gayri millette sap tı :S salak bu sitede trojan olmaz ve olsa bile alıtnda ki uyarıyı okumuş olması lazım !

Yukarı Git
emege sayhgı

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 2 Ziyaretçi