• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quest Hack v1.4 1751
Konu Görünümü
Staff
yeni 
[Resim: v9r1x.jpg]
[Resim: download.gif]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Virus Tarama Sonucu: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

[Resim: 3323z2u.png]

Anahtar ve Cleaver gorevlerini hızlı bir sekilde yapabilrisiniz...
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
(27-09-2009, 05:19 PM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız][Resim: 2hczxuq.jpg]
[Resim: download.gif]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Virus Tarama Sonucu: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

[Resim: 3323z2u.png]

Anahtar ve Cleaver gorevlerini hızlı bir sekilde yapabilrisiniz...

Tuncay Abi (admin) Soyulma İhtimali Var Mıdır Abi?
Üstün Silah Yeteneği

[Resim: zua.gif]

Yukarı Git
Staff
hiçbirseyin garantisi yoktur. Zaten gorev programı bu yap işini bitir, şifreni degiş sil gitsin yani Wink
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
(27-09-2009, 05:40 PM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]hiçbirseyin garantisi yoktur. Zaten gorev programı bu yap işini bitir, şifreni degiş sil gitsin yani Wink

Eyvallah O zaman Abi Saol
Üstün Silah Yeteneği

[Resim: zua.gif]

Yukarı Git
Tuncay abi çok güzel bişeymiş Smile
ben sandım tıklayınca 1. anahtarın yerine götürüyor : ))
Olduğum Yerde 1 dk bile sürmedi Yapılması Tşkler Paylaşım...

Yukarı Git
aynısı ben koydum sizden önce ama sizin ko dan analamyan mod. larınız nedense bann atmışlar!!! bann açtığınız için teşekkür ederim size lütfen mod alımında daha seçici davranın...
[Resim: signature.png]

Yukarı Git
(27-09-2009, 08:44 PM)kroteam16 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]aynısı ben koydum sizden önce ama sizin ko dan analamyan mod. larınız nedense bann atmışlar!!! bann açtığınız için teşekkür ederim size lütfen mod alımında daha seçici davranın...

Ben Sana O koyu bi öğretirim görürsün ozaman !

laflarına dikkat et adam gibi konuş ! Sitede Link Vermek Yasak Diyor Admin Anlaman Kıtmı ! ?...

Yukarı Git
Yardımcı olmak için koydum...Size bişey yaramıo galibaWink bu arada imzan çok özgün gerçekten... bir gün düpe bulduğum zaman peşimden koşup pm atıp durcağın zaman çok yakın!

Yukarı Git
(27-09-2009, 09:03 PM)kroteam16 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Yardımcı olmak için koydum...Size bişey yaramıo galibaWink bu arada imzan çok özgün gerçekten... bir gün düpe bulduğum zaman peşimden koşup pm atıp durcağın zaman çok yakın!

Senin Gibi Bebelerle Uğraşmak İstemiyorum !

Tuncay Abiye Dua Et Sen Yoksa Haddini Bildiririm Şurada !

Yukarı Git
Merak etme zaten muhatabım değilsin sen tuncay beyle grşrm ben seninle değil zaten çaktığın yoq bi olaydan ancak prog. indirmeden taramadan bann linq sil^^

Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni Quest Bug 1867 Admin 17 14,461 22-04-2011, 04:03 AM
Son Yorum: dhasan
yeni 80 Quest Hack v2 1855 [Yeşil Kutu Eklendi] Admin 3 2,833 05-12-2010, 06:19 PM
Son Yorum: t1t2
yeni Quest Hack 1855 Admin 7 4,965 28-11-2010, 12:15 PM
Son Yorum: aLeRJii

Hızlı Menü:

Browsing: