• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.25/5 - 44 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: FearKoxp v1.1c 1826
Konu Görünümü
Staff
1738 Karşı Irk Ataklı Güncellendi
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
arkadaşlar bu koxpu pc den silmiyo ne yapmam lasm

Yukarı Git
Staff
(06-07-2009, 04:20 PM)berkay yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Agalar bana Tek tık Programı Lazım lütfen yardım pls!!!!!!!!!!!!!!

Tek tık yok o olay bitti.

(07-07-2009, 12:21 PM)yvz521 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]arkadaşlar bu koxpu pc den silmiyo ne yapmam lasm

Aktif arka planda çalışıyordur. Pc ni yeniden baslat sil
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Kardes ben çalıştırdım ama karşı ırka atak yazıo onu yapamadım mesela arenadayım adamlar zırt pıt beni kesio okla ben kesemiom karşı ırk a atağı nasıl ayarlıycam bi cevap yazarsanız sevinirim.
hııı bu arada vista da çalışması için yönetici olarak çalıştıra basın
Kardes ben çalıştırdım ama karşı ırka atak yazıo onu yapamadım mesela arenadayım adamlar zırt pıt beni kesio okla ben kesemiom karşı ırk a atağı nasıl ayarlıycam bi cevap yazarsanız sevinirim.

Yukarı Git
Staff
1739 Güncellendi.

Yukarı Git
Ellerine saglık tuncay Pazaralanı yapım aşamasında sanırım konu acamıyorum oraya.
Gidene Kal Demek Zavallılara;
Kalana Git Demek Terbiyesizlere;
Dönmeyene Dön Demek Acizlere;
Hak Edene Git Demek ASİLLERE Yakışır.

Yukarı Git
1739 cıktı ama
[Resim: bayrak.cami.jpg]

Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak, bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem. Gururdur, namustur bayrak ve sancak, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!

Yukarı Git
Staff
(18-07-2009, 10:41 AM)dEathLy yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Ellerine saglık tuncay Pazaralanı yapım aşamasında sanırım konu acamıyorum oraya.

ayarladım tmmdır Wink

Yukarı Git
Apr hatası vermıodur inş

Yukarı Git
(02-07-2009, 03:32 AM)house yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer..

olm sen hiç akıllanmıcanmı bann yedin hala böyle yapıon biri sana çok pis ayarı vercek ama
arkadaşlar tuncay kardeşimizi fazla sıkmayın daha xp kxp yoq galiba zaten bşka sitelere güvenip xp yazanları indirmeyin sakın!!!!
[Resim: signature.png]

[Resim: signature.png]

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 3 Ziyaretçi