• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.09/5 - 34 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: MultiClient 1911 Xp, Vista, Win7 Bypass 32&64 Bit
Konu Görünümü
Staff
3. alternatif eklendi
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
ben ilk koxpu acıyorum sora multide id ve pass i girdikten sora hata verio
napmalıyım yardım pls
failed to logging into server server falan diyo

Yukarı Git
teşekkürler

Yukarı Git
S.a Öncelikle Paylaşımın İçin SaoL Tuncay Bey. Sorunum Şu Multiyi Açarken Bu Hatayı Veriyor :[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] Beni Bu Konuda Bilgilendirirseniz Çok Yardımcı Olucaksınız Şimdiden Tşk EdERİM.
Kimilerine Göre Kral'ız , Kimilerine Göre Yalan'ız HERKES Rahat OLsun Biz Adamına Göre Adamız . !

Yukarı Git
allahım ya hani nerde calısıyor diyorsunuz ama tıK y0k amq .

Yukarı Git
trojan warmı?

Yukarı Git
Yav benim bir sorunum var ... Acaba bi el atabilir misin ? :
Şimdi ben bu Ko'yu 1 yıl önce oynarken Ekran kartım 64 Mb idi.Ve gayet güzel çalışıyordu Ko.MultiClient ilede sorunsuz oynuyordum.Fakat daha sonra ekran kartını değiştirdik ve 256 Mb yaptık.Bu olaydan sonra multiclient ile girmeye çalıştıgımda 1.sine giriyor fakat 2.sini açtıgımda bu lanet Mavi Ekran karşıma çıkıyor.İnşallah biliyorsundur bu mavi ekranı Smile.Sonra Ko'yu bıraktım ve şimdi bir bakim dedim.MultiClient ile oyuna girmeye çalıştım fakat yine aynı sorun.Acaba çözümünü biliyor musun? Bir el atarsan çok sevinirim.

Yukarı Git
Staff
guncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Oto BAn SoruNU VAr ArkadaslAr Bir YErLErde Hata VAr TuNcar KArdeSİM Bi BAkaRMısıN BU KONuya
1752 alternatif 3 ilk bastaki oto bana takılıyor
diğerlerindede confirigasyon hatası veriyor.
Lütfen Pm atıN YArdımcı OLuN Calısan Bi MULTi yoK

Yukarı Git
Oto Ban cözuldumu multide!!!!!!!.....

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: