• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.39/5 - 97 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: KoAutoBot v1.6F 1860 [Oto Kutu]
Konu Görünümü
tuncay abi seri cs atamıyorum human lwl 60 mastersiz archerim var seri cs yi nasıl ayarlıyacagım bir türlü yapamadım......yardımların için tşk ederim.

Yukarı Git
Staff
(27-10-2009, 05:04 PM)bycemoka yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]tuncay abi seri cs atamıyorum human lwl 60 mastersiz archerim var seri cs yi nasıl ayarlıyacagım bir türlü yapamadım......yardımların için tşk ederim.

KOAutoBot1.ini yi aç içerisini "Skill0ID = 207552" olarak ayarla.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
denedim oldu eyw abi saolsın

Yukarı Git
Staff
güncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
teşekkürler

ama bir şeyi unutmuşsunuz başlatma tusu numpaddeki * tuşu ile değiştirilmiştir. başlatamayan arkadaşlar için

Yukarı Git
TUNCAY ABİ UYGULAMA BAŞLATILAMADI DİYO NABIYIM

Yukarı Git
multi client çalıştıramadım :S

Yukarı Git
ya ben vista kullnıom k0xpu acıom her şeyi ayarladım ama atak yapmıo wolf basıo def basıo ama atak yapmıo neden acaba bilen varmı

Yukarı Git
1752 calısmıyor!!!

Yukarı Git
F11 atak baslastır. Şu an yenı versıonu deneme fırsatım olmadı ama buyuk ıhtımalle calısyıordur.
Dosyanın içindeki multiclienti açlıştıramayanlar

MultiClient Yapılandırma ayarları dıye bır dosya var onu siliniz...

MultiClienti tekrar calıstırın calıscaktır....
Geçmişini Unutan Geleceğini Yaşayamaz...

KronoS

4EverDarknesS
4EverKinglesS
4EverKing
4EverIIIoOoIII

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 3 Ziyaretçi