• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.39/5 - 97 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: KoAutoBot v1.6F 1860 [Oto Kutu]
Konu Görünümü
bu sitedeki koxplarda varloger virüsü vardır indirmeyin ben soyuldum siz de benim halime düsmeyin virüs programları virüsü bulamıyo haberiniz olsun virüs total bile

Yukarı Git
bu sıtenın yetkılısı cevaplarsa sevınıcem sorun sudur:_ smdıı bn kobotu acıyorum 2 gn kasıyorum 3 gun sabah carları oyuna sokuyom daha koxpu acmadan 3 carımda teker teker 48 saatlık ban yıyo bunu acıklıcak bırı olursa sevınırım...

Yukarı Git
beyler kobot oto 48 saat ban atıyor ya
bi çözüm bulun lutfen ban yiyoruz

Yukarı Git
bende yıyorum merak etme duzeltılır. Sad
2 sattır onla ugrasıyrum bı kac poınter var 5-10 dakka sonra banm verıyor. en son guncel olan oyundan dırek atıyor bende sızde napıor bılmıyorum calıstıyıom skıllerı basıo tak oyunu kapıyor sızdede aynı sorun olanlar varmı?
Geçmişini Unutan Geleceğini Yaşayamaz...

KronoS

4EverDarknesS
4EverKinglesS
4EverKing
4EverIIIoOoIII

Yukarı Git
Evet kobotu acıorm atak baslatıom 2 3 kere oyundan atıyor bi daha kınde atmıyor 5 10 dk gecdi ban yedım

Yukarı Git
BeyLeR..
[b][b]KOAutobot kurulumu
Human Unmastered = 207552
Human Mastered = 208552
Karus Unmastered = 107552
Karus Mastered = 108552
we yeni başlayanınızda wardır sanırım ..!! archer skili acıksa
Karus için = 107003
Human için = 207003

we beyler qörüldügü gibi 1755 patchında SNDF her oyuna qirişte deişio oyundan dc yemenizin sebebi bu KO_SNDF = 0x004 felan ile başlarsa calısacaktır.. KO_SNDF = 0x005 ile başlarsa oto oyundan atılır..Yani 0x004 bulana kadar reloq atmanız lazım !!K2 yawaş yawaş fixlio herşeyi Big Grin
KOAB'ın yapımcısı başka bi koautobot'u yapacagından haberdar etmişti bu oto rpr vb.. k0xpların eksikliklerini qiderecek bi nevi..^^

Başka sorusu olan ? yardım edebileceksem :]
[/b]
[/b]

Yukarı Git
beyler biraz mantıklı olun ya bunların bu koxp u koymaktan bi karı yok sadece sizin pc nize virus bulastırıyolar hacklıyolar

Yukarı Git
kardes sen bu numarayı yazıcagına kobotu yenılermısın lutfen ?

Yukarı Git
ya beyler kobotu bı bastan yapıp siteye koyun lutfen hala ban atıor dc edıyor

Yukarı Git
Burak Tamturk no dc programı yazıordu en son. snoxd.net de okuduguma gore scrıtp yazmayı bırakmsıtı...
Geçmişini Unutan Geleceğini Yaşayamaz...

KronoS

4EverDarknesS
4EverKinglesS
4EverKing
4EverIIIoOoIII

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 3 Ziyaretçi