• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: OTO BANNED HAKKINDA
Konu Görünümü
HF DE warmı Bu OTO BANNED'e yakalanma olayı bilgisi olan cvp ... ?

Cevapla Yukarı Git
Staff
(29-11-2009, 03:51 PM)YoDJiRu155 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]HF De de Bu olay warmı peki bilen birisi warmı ?? ??

evet var ama simdilik sorun yok

ARKADAŞLAR ÜYELERİN VERDİGİ LİNKLERE SAKIN TIKLAMAYIN !!!

Cevapla Yukarı Git
Staff
oto banlar 30 a yukselmiş !!!
artık ban 30 gün Smile

ARKADAŞLAR ÜYELERİN VERDİGİ LİNKLERE SAKIN TIKLAMAYIN !!!

Cevapla Yukarı Git
sinirli 
Desene Millet Kxp Açmaya korkucak artık ...[/font]

Cevapla Yukarı Git
selam öncelikle oto ban çözümü var kendim buldum enaz 20 çarım ban yedi gene açtım o anda aslında basit :yapacağın şey 48 saat ban çıktığında confrim yazısı gelince o yazıya tıklamıcaksın direk ctrl+alt+del yap işlemlerden knight online sonlandır bukadar basit sonra çara tekrar gir kesinlikle işe yarıyor...
gerek kalmadı fixlemişler:

Cevapla Yukarı Git
yaaaa amq çarım 80 lvldi amq ban yedi çara 200lira harcamıştım ıp banın amına korum ben böle gmlerinde amına korum siktimin gmleri 1 kere ban atsanız yeter hatamızı anladık 10 kerenie atıonuz yarrak kafalı gm@:

Cevapla Yukarı Git
beyler bu koxp yapanlar heaven fireden örnek alıpta yapsınlar onlarda otobanned diye birşey yok ve salam koxp keşke normal koxplarda otobanned olmasa ben giriyorum ban vermiyor ilk biraz kasıyorum elimdeki silahı değiştirince hoooop ban bir gün içinde 10 tane charım banned oldu yhaw 2 gün içinde ko ya giremedim lütfen beyler bi çare bulun bu işe yhaw
metin2 de bile bukadar fazla banned olmuyorsun ** yhaw başlarım böyle oyunun oyunun sahtesinde bile bir küfürde ban boşa gidiyor np ler beyler bir çözüm bulun şu işe cz de kesicek adam kalmadı herkez oyunu bırak tı yhawwww

Cevapla Yukarı Git
(30-11-2009, 09:00 PM)capuche yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(28-11-2009, 11:51 PM)tolu_bey yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]valla bende anlamadım bildigim kadarıyla ıp ye ban veriyolar çara tekrar girebiliyon ama gene ban yiyon 2-3 dk içinde . ban yedigin pc den hangi çarla girersen gir oto ban yiyo koxp olsada olmasada
oto ban islemeyen koxp arıyom bende varmı forumda acaba yardım pls

senin açıklaman bana çok saçma geldi o pc ile hangi chara girersen gir ban yiyor falan filan yok böle bir şey

kardeşim başıma geldi ondan söylüyorum rastgele sallamıyorum. başına gelenler zaten inanır pacth den pacth e deisiyo banlar.

pacth yeni geldiginde oto ban olmuyo 1-2 res atıyolar sonra oto ban devreye giriyo. hf k2 ile anlasmalı zaten bakmayın.adamlardaki amaç millet hf alsın diye hf de oto ban yok. düz koxplarda var.

Cevapla Yukarı Git
hf de oto ban yok arkadaslar hf güzel ben kullnıyorum

Cevapla Yukarı Git
Arkadaşlar hf' de oto banned sorunu yok ben 2 gün once aldım hem gold pre hemde 1 aylık hf aldım 65 liraya mal oldu yanında sana trına felanda verıyorlar suan char 67 level warrıor aralıksız çalışıyor hala.Kafanızı yormayın bu kadar aslında oyunun çok kolaylıkları varSmileKronos akar.
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız][Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  24 saatlik oto banned hakkında rap_boy 11 6,969 20-09-2009, 12:42 AM
Son Yorum: F4LC4T4

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi