(24-07-2010, 08:23 AM)benhaha yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]kardeş bu kaspersky senin verdigin combofix sitesindede trojen buldu
arkadaşlar trojen sildirecene adam 17 tane virüs koymuş içine combofix in indirmeyin
yazık :SSSSSSss
Evladım. Combofix içinde çeşitli scriptler bulundugu icin virus programları tarafından tehdit olarak gorulur. Egerki içine virus koyup o virusurde sana sokmak istesem git kaspersky en iyisi kur demezdim. Sokardım haberinde olmazdı. Her ne ise;
Combofix Resmi sitesi : [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
Kullan yada kullanma verilen bilgileri uygula yada uygulama ancak tek temennim gölge etmemendir baska ihsan istemeyiz.. iyi forumlar..
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]