(20-08-2009, 07:17 PM)depo001 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Trojen var bunda bu nasıl iş
(20-08-2009, 09:11 PM)u1q2ueqe yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]koxpu sakın ındırmeyın trojen war .
(20-08-2009, 11:01 PM)LAFOLSUN yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]bende indirdim ama allahtan kullanmadım virüslü
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(20-08-2009, 11:14 PM)emircani yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız][Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
admin bu linkte dosyanın tarama raporu var.bunlar Trojan yazıyor ama sen ne diyorsun ?
(20-08-2009, 11:28 PM)frisby11 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Arkadaşlar Temiz değil Trojen war güvenmeyen arkadaşlar taratabilirler
İçindeki organizer programından oturu gorunen şeyler onlar. Sizden ricam KoAutoBot.exe yi taratırmısınız ? Bilmiyorsak rica ediyorum yorum yapmayalım. İçindeki organizeri sildim artık indirenler ayarları elle yapsınlar. Bu forumda yada ozetle benim bulundugum forumda "Sakın indirmeyin" diyebilecek yaşta ve deneyimde oldugunuzu sanmıyorum. Beni tanıyanlar bilir tanımayanlarında keyfi bilir. iyi forumlar.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]