• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: KoAutoBot settings.ini ve loot.ini dosyaları
Tam Görünüm
Merhaba arkadaşlar.Knighti yaklaşık 4 yıldır oynuyorum ve son 2 yıldırda kendi hazırladığım Kobotu kullanıyorum.Normalde bu ayarları hiçbiyerde paylaşmadım ve paylaşmazdım ama son zamanlarda oyundan bir hayli soğudum.Lafı fazla uzatmıyım.Kendi kullandığım kobotun settings ve loot dosyalarını ekliyorum.Oto kutu,oto minor,oto pot,gm savar,hedefin üzerindeki itemleri öğrenme,wall hack ve biçok özellik açıktır.Tabi bazı özelliklerini klavye tuş kombinasyonlarıyla yapıyorsunuz.Onun açıklamasını zaten sitedeki mod arkadaşlar yapmışlar.
Örn:Hedefin itemlerini öğrenmek için ctrl tuşuna basılı tutup NUM5 tuşuna basıyorsunuz gibi...

Ewet sıra geldi dosyalara.Dosyaları rapidshareye upload ettim.Eğer silinirse yönetici arkadaşlar daha uygun biyere upload edebilirler.(tabi benim adım altında Wink

İndirdiğiniz dosyaları mutlaka virus taramasından geçirin.Dosyalarda kesinlikle en ufak bi sorun yoktur.

Herkese İyi Oyunlar...

****Link Yasak ! **** Moderatör Veya Admin İLe Görüşün Link Yayınlarken !!..****

Cevapla Yukarı Git

Bu Konudaki Yorumlar
KoAutoBot settings.ini ve loot.ini dosyaları - Yazar: byvirus - 13-10-2009, 02:53 PM
RE: yeni KoAutoBot - Yazar: baska_yok - 14-10-2009, 09:22 PM

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni Koxplar için gerekli Tüm DLL ve OCX dosyaları [Güncellendi] Admin 35 27,141 25-05-2013, 11:30 AM
Son Yorum: blackdevil

Hızlı Menü:

Browsing: