• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konu Değerlendirmesi:
  • 18 Oy(lar) - 4.11 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: AsiPédáL v4.0.0.2 2026 [Tüm Versiyonlarda]
Konu Görünümü
İndirıyorum Activex.ocx Hatası Alıyorum Neden Acaba Ordakı Link Den

Activex.ocx Hatası Alanlar İndirsin Demissiniz İndirdim Hala Aynı Hatayı Alıyorum Sebebİ Nedir ??

Yanıtla Yukarı Git
Ben konuyu göremiyorum Sad hiç bişe yazmio ekranda. :S

Yanıtla Yukarı Git
Staff
(20-02-2012, 04:49 PM)09kerem34 Yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]İndirıyorum Activex.ocx Hatası Alıyorum Neden Acaba Ordakı Link Den

Activex.ocx Hatası Alanlar İndirsin Demissiniz İndirdim Hala Aynı Hatayı Alıyorum Sebebİ Nedir ??

ZIP dosyası icindeki AutoItX3.dll dosyasını C: ye kopyalayıp yukle dosyasını çalıştır
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yanıtla Yukarı Git
birkere shift basiyorum calisior esc ye basiyorum duruyor sonra shiftle geri baslamior yardim at aga

Yanıtla Yukarı Git

admin kardes biz linkleri goremıyoruz . bi atarmısn linkleri :S

Yanıtla Yukarı Git
ellerine saglik

Yanıtla Yukarı Git
Tuncay Abi AsipedalV2 Bi Kere Shifte basıp calıstıryorum esc ıle durduryorum bıde shıfte bastıgımda calısmıyor kapatıp bastan acıyorum pedalı shıft basyom 1 kere calısyor 1 kere duruyor 1 daha olmuyor hıel acık gorunuyor ama 1 kere calısıyor 1 kere durduryom sonra shıf basyom olmuyor neden acaba :S
Tuncay Abi AsiPedalV2'i Açıyorum dll kayıt basyom autox3.dll başarıyla gerceklestı dıor sonra hıleyı acıyorum oyuna gelıyorum shıfte basyıroum calısıyor sonra esc basıyorum duruyor sonra bıdakı shıfte basmamda hıle calısmıyor kapatıp acıyorum shıft basyom calısyor esc basyom duruyor bır daha aynı işlemi yapmamda calısmıyor yardımcı olursan sevınırım ++++++++++++

Yanıtla Yukarı Git
konu gözükmüor bu hile turkko da geçerlimidir acaba?

Yanıtla Yukarı Git
Cok Güzel Bir Koxp Ama [Crt Pasif Bırakıyor] Bir Cözüm

Yanıtla Yukarı Git
Abi bunu çalıştırdıgında wsye giriyorsun gecikme yapıyor pot kaçırıyor ve 2.ci olarak ws girdiginde skilleri dönerken minör duruyor geçikiyor buna bi çare bulun bunu yazan adam onuda yapar her türlü ama genede emege saygı

Yanıtla Yukarı Git

Hızlı Erişim:

Browsing: 41 Ziyaretçi(ler)