• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Anti-Xskip + Portwolf Koxp
Konu Görünümü
Truva atı warrrrrrrrrrrrrrrr S:S:S:S:S

Cevapla Yukarı Git
TURUWA ATI WAR..!!!!

Cevapla Yukarı Git
abi su sorunuma cozum pls dosyayı masaustune indirdim buraya cıkart dedim klasoru hata verdi neden acaba tanımlanamayan dosyamı ne oyle bisey dior neden acaba?

Cevapla Yukarı Git
abi tm programı dedigin gibi calıstırdım her talimatını yaptım ama koxpu calıstırınca oyunda atıo xskip hile girisimi tespit etti die

Cevapla Yukarı Git
rar dosya acılmıyor yenilermisiniz.

Cevapla Yukarı Git
x-skip koxp yakalıyor ?

Cevapla Yukarı Git
(20-08-2009, 05:29 PM)KrALLeR yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Abi Bu Program Tüm Pvplerde İşlermi ?
Yoksa Bunu Engelleyen Bir Program Varmı Varsa Bunu Nasıl Aşabiliriz ?

Hack Siledh mi Ne War yaw :S onu Ben .nsl Yapacamda Koxp Açacam die Kara Kara Düşünüyom Dodgy
Üstün Silah Yeteneği

[Resim: zua.gif]

Cevapla Yukarı Git
Kolpa Bu Çalışmıyor Smile Yalandan İşte Tojan'ı Gömmüşler Yok 2 tanede Yorum Çakmışlar MUAMELE BOSUNA İNDİRİPDE VİRÜS YEMEYİN..

Cevapla Yukarı Git
Staff
(21-09-2009, 07:59 PM)Juanist yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Kolpa Bu Çalışmıyor Smile Yalandan İşte Tojan'ı Gömmüşler Yok 2 tanede Yorum Çakmışlar MUAMELE BOSUNA İNDİRİPDE VİRÜS YEMEYİN..

Bu koxpta trojan yapımından beri vardır gomulu birsey yoktur. Guveni olmayan indrimesin
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
Tuncay aßi ßu koxpLarın1749" unuda ßeKLioRm :S:S:S
Tuncay aßi ßu koxpLarın1749" unuda ßeKLioRm :S:S:S

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: