• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.37/5 - 35 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: CenKoxp Maden 19xx [Oto Güncelleme]
Konu Görünümü
iyi güxelde bende multi client ile girdim actım maden kxpu programın calısması için oyuna cık olamsı gerk dior!!

Yukarı Git
bendede aynısını diyor program hata veriyor

Yukarı Git
dun guzel seyler yazmıstım ama bu laflarımı gerı alıorum multıclıentte ve cenkopxu vırustotalde tarattım 21 tane dll ye sıkısmıs wırusler buldum nod32 de cıkmamıstı ve bugun charıma zorladılar ama calamadılar admın yayınlıyor bırde bunu adam gıbı bıseyler paylasmak ıstıyorsanız once adam olmayı deneyın hak yiyerek bı yere varamassınız kardesımm bogazınıza tıkanır .şahsen bugunku yapılanları gorunce ben bu dosyaları vıruslu olarak yayınlayan once admıne ve sonra dıger programları yayınlayan arkadaslara hakkımı haram edıyorum ahırette ıkı elım yakanızdadır allahınızdan bulun

Yukarı Git
Staff
(15-12-2010, 06:55 PM)ghost1453 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]dun guzel seyler yazmıstım ama bu laflarımı gerı alıorum multıclıentte ve cenkopxu vırustotalde tarattım 21 tane dll ye sıkısmıs wırusler buldum nod32 de cıkmamıstı ve bugun charıma zorladılar ama calamadılar admın yayınlıyor bırde bunu adam gıbı bıseyler paylasmak ıstıyorsanız once adam olmayı deneyın hak yiyerek bı yere varamassınız kardesımm bogazınıza tıkanır .şahsen bugunku yapılanları gorunce ben bu dosyaları vıruslu olarak yayınlayan once admıne ve sonra dıger programları yayınlayan arkadaslara hakkımı haram edıyorum ahırette ıkı elım yakanızdadır allahınızdan bulun

16 ARALIK 2010 ZIP taraması :
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

16 ARALIK 2010 DLL TARAMALARI:
ve

Sanırım senin pc de bir sıkıntı var hiçbir DLL ye virus gömülmüş degildir. Bu dosyaları herkes indirip taratabilir. Senin bu yazında bir art niyet goruyorum, kufur yada hakaret olmadıgı icin silmiyorum. Ama önceki mesajında hakaret iceren sözlerin sebebiyle banlandın.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
dostum calıstıramıyorum yardım edermısınız connot get handle from ko (1344) hatası alıyorum hata alanlar ıcınıde kunlandım yararı olmadı... saygılarımla

Yukarı Git
Staff
(16-12-2010, 06:08 PM)hades123 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]dostum calıstıramıyorum yardım edermısınız connot get handle from ko (1344) hatası alıyorum hata alanlar ıcınıde kunlandım yararı olmadı... saygılarımla

Multiclientle gir oyuna
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Saolasın tuncay abi güzel prgram sorunsuz calısıyo ve hic virus yok tesekkürler asiturk

Yukarı Git
çok teşekkurler emeğe saygı çalişiyor diyer arkadaşlarada tavsiye ederim saygılarımla...

Yukarı Git
multiden girdim oyuna madenkoxpu aciorum yukle diorum oyunda olmaniz gerekio dior oyunda oldugum halde yardim pls

Yukarı Git
tuncay abi koxp acıyorum oyuna qiriyorum calıstırıyorum buraya kadar hersey normal yükle diyorum ( Cannot get handle from KO (5328). yazı cıkıyor tamam diyorum kozp kapanıyor nedendir bu nasıl çözülür ?

Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni Happy Bot v16 19xx [Oto Güncelleme] Admin 36 35,656 14-04-2013, 10:58 AM
Son Yorum: uygar
yeni Best Maden Bot Oto Güncelleme Admin 14 17,607 29-03-2013, 01:24 AM
Son Yorum: attac94

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi