• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.43/5 - 14 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: GG Hack v7.2 1744
Konu Görünümü
GGHACK KXPUNU XP UYUMLU YAPAMAZ MISINIZ?

Yukarı Git
game koxp nerde yaa

Yukarı Git
size bi soru sorcam peki wolf yazan yerin karsısında zaman yazıyor oaraya ne yazcaz

Yukarı Git
Arkadaşlar...Multi Client le oyuna girin oyunda verdiği Numarayı koxpda knight online client yazan yere numarayı yazarak giriş e basın...Hiç bir hata vermez..koxpda oto kutuda bir hata var oto kutu acmayın acıldıgında dc veriyo.oto wolf acıldıgında donma yasanabiliyo onuda kullanmayın geriye kalan hersey cok harika calısıyor..Atagı en hızlı olan koxp budur xp vista da uyumlu calısmaktadır..Yapanlara teşekkürler..
Soran arkadaşlar için...Karşı ırka atak yok.. Np kasmak isteyen ler için güncel koxplara eklenen np kasma koxpları vardır..1742 koxp istemiş bir arakdaş da Yine güncel koxplardan ulasabilirsin konular düzenlendi..

Yukarı Git
bu koxpu calıstıramadm we hatayı geçiremedm multiyide kullandm. koxpu calıstırıorm atac yapmıor.

Yukarı Git
SAYIN ADMİN multikoyu indirdim fakat id ve şifreyi yazdıktan sonra confirm gelmiyo ne yapıcam cevabının için şimdiden teşekkürlerimi sunarım saygılarımla
VE unutmadan numara derken ne ima edliyor?

Yukarı Git
Staff
1744 guncellendi
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
admin apr vermedi girdim sorunsuz ama atack yapmıo bi bakarsan sevinirim tşkler

Yukarı Git
nerden indiriliyor

Yukarı Git
elıne saqlık kardesım ıslıyo klasorden cıkardım tıkladım calısıyo ben eskıdende bunu kullanıyodum gzl paylasım ty

Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni KOJD Unblocker + MultiClient 1744 Admin 35 27,119 27-09-2009, 09:55 AM
Son Yorum: uqur12
yeni KoJD AntiDC 1744 [APR Hatası Giderildi] Admin 4 3,793 21-08-2009, 11:12 AM
Son Yorum: SilentSing

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi