• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.99/5 - 187 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: ProBot Macro v2042 [Güncel 25.01.2015]
Konu Görünümü
çok karışık oldu ama sonunda ayarlayabildim tşkler

Cevapla Yukarı Git
tuncay abi varrior r atak yapıyo ama skıll vurduramadım nasıl olacak hf gibi manasız lazım

Cevapla Yukarı Git
Kops calısomu bi denim

Cevapla Yukarı Git
Abi game hacker da guncelle :d
[Resim: bayrak.cami.jpg]

Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak, bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem. Gururdur, namustur bayrak ve sancak, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!

Cevapla Yukarı Git
tuncaY abi bypass olmayan bi koxp Yaparmısn bazı pclerde çalışmıyor bunların içinde bende warım :S

Cevapla Yukarı Git
uygulama düzgün başlayamadı (0x0000135) DİYE BİRSEY ÇIKIYOR

Cevapla Yukarı Git
Staff
(05-07-2009, 12:16 AM)bayram4 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Abi game hacker da guncelle :d

Cıktıgı an burda merak etme. Wink

(05-07-2009, 07:55 PM)ilkeren60 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]uygulama düzgün başlayamadı (0x0000135) DİYE BİRSEY ÇIKIYOR

Framworks 3.5 kurmalısın pc ne. [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] indirebilrsin.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
tum koxplarda trojen aha var donunuza kadar soyulucanız ezık carımla denedım 2 gune gırdıler ya bu koxpu parayla alın yada bunlardan uzak durun tuncay bey sızde buısın içinde degilsiniz sanırım çünkü bu kadar büyük soyguna alet olamamalı merkezi bulursam bilginiz olacak arkadaslar

Cevapla Yukarı Git
andream yada borderder base calısıyormu?????
???????
????????????????????
???????????????

Cevapla Yukarı Git
Staff
(06-07-2009, 03:01 AM)M1ndHunTeR yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]andream yada borderder base calısıyormu?????
???????
????????????????????
???????????????

Koautobot kullan demekten yoruldum
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: