• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: banlandım yardım edermısınz
Konu Görünümü
kardesım ıyı guzel yardım edıyorsunz allah razı olsunda su forum sıtelerını az cok bılıyorum ve admınler flan soyle dıyorlar konu dısı yorum yazmayın msj sayıları ıle ılgılı dıyorlar sımdı onlara sey yapmak ıstemıyorum ondan dedım yardım edın kardesler ama konu ıcınden yanı demınkı arkdası dıyorum o koyu bırakmıs sımdı kardes benım ban yememle ne alakası var yada ban cozme ıle yada hf kullanıcıları tesbıt edılırmı bu konuyla ılgısı olmayan bır yorum yazmıs o yuzden konu dısına cıkmayalaım

Cevapla Yukarı Git
bnim kasdediğim sende bırak en iyisi dioz hf de bazıları tesbit edilior dio bazıları ise edilmio diyor bnde anlamadım gitti
Dağda üç Beş domuz SürüsüTutturmuş
Bir Kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy **** Soysuz Ne Mutlu Türk'üm Diyene

Cevapla Yukarı Git
:S ne yapacam ben sımdı yaw gıttı kos koca ıtemler kos koca 80 lvl ++ npler:S
su ban ı cozebılırsem bana yardımcı olan herkeze ronak serverınde ıtem verecegım

Cevapla Yukarı Git
********banlandım 200 gblk ıtem gıttı ***

Cevapla Yukarı Git
kardeş küfür yasak duyarlı olalım pls
Dağda üç Beş domuz SürüsüTutturmuş
Bir Kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy **** Soysuz Ne Mutlu Türk'üm Diyene

Cevapla Yukarı Git
Arkadasim ne kadarda kendini yırtarsan yırt hayatta acmaazsin sen o chari ben plat aldım 1 hafta bile kullanmadim ban yedim hf de vardi ama ben ts yuzunden yemisim kxpsuz girmistim ve ban yedim 75 lwl hem 80 lwl olmusun ndn halen kxp kullanirsin anlamam git cz ne at pk bi tadina bak itemini yap tutan olmaz seni cz de gecmis olsun artik 999 gun sonra tekrar kxpla kasmaya devam XD
[Resim: signature.png]

[Resim: signature.png]

Cevapla Yukarı Git
Bu ko resmen zarar İnsan Psiqolojisine bile zarar Byler Charınızdaki bütün itemleri verin ben gibi Arkadasın dediqi gibi 2 3 gün arkadas cevresiyle takılın Değişik şeylerle Uğraşın Tv izleyin...Vs Uzun sözün Kısası Bosuna Kendinizi Yormayın...!! Smile

Cevapla Yukarı Git
sende plat varken ban yememen lazm aslında gmler bu konuda anlayış gösteriolar. ama sanırım sen plat olduğu için önceden 1 de uyarı yemiş olabilrsin. 2010 da af war die duydum . sen bi ticket at . bide plat cek . acılma ihtimali olabilir. server kralınada söle gm le konusabilirse konussun .
[ŠїĿэмїyояѕáη кáяáŁıyacáкѕιη ! ]

Cevapla Yukarı Git
Benmde Basıma 3 KEre qeLdi Hepsınde Toplam 50 GB wardı Aama 50 gb aZ bnm İçin Yazın Dizicem Hayırlısı ile 999 Ban Büük İhtimalle Bilgilerime göre Açılmıyor. . :S
Üstün Silah Yeteneği

[Resim: zua.gif]

Cevapla Yukarı Git
arkdaslar ıtemlerı bıle saymıyorum yanı sırf npsı yeterdı 80 lvl dı onuda gectım

konustum kralla gm dedmıskı 2010 de af olacak ama plat yada 10 gb cekersen acılcak mıs bu arada tıcked attım ve koxpdan ban yememısım nedenı bılın mıyor belkıde bır oyuna geldım cok yuklu para ve cok saglam ıtemler vardı belkıde ondan yedım +10 shart +10 egaes +10 hb +9 shel set flan ve daha fazlası vardı sımdı dıyıceksınz bu kadar para harcanırmı dıye aksıne oyundan para kazanıyordum nasılmı kazanıyordum pazar yaparak 2 char acardım bırı ezıkdı onlada pazar yapardım ucuzdan al phalıdan sat yontemıyle 2 ayda yaptım tum ıtemlerımı ve o ıtemlerı satarak da para kazanıyordum sımdı yenıden pazardan basladım ve sadece pazar yapmayı dusunuyorum 2010 da charım acılırsa super ıtemlerle gerı gelıyorum sımdıden hazırlıklar basladı pazar yapmaya yaklasık 2 3 hafta oldu ve sımdıden 30 gblık ıtem dızdım sızde akıllılık edın bu aralar oyunu oynamayın cunku gm ıtem lıstesıne gore ban atıyor haberınız olsun 1 hafta once 89 kısı ban yedı neden sız yere ban yedıler bu sadece sıze bır uyarı olsun bekle benı 2010 yıne ben gelıyorum

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: