• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.37/5 - 35 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: CenKoxp Maden 19xx [Oto Güncelleme]
Konu Görünümü
kardeş bu hf mi maden mi ?

Yukarı Git
Öncelikle Merhaba! Sitenize yeni üye oldum CenKosp u görünce Golden Mattock aldım.. dün herşey çok güzeldi oto rpr oto kırdırma oto bankaya aktarma vs. vs. fakat bugün slot doldugu zaman kırdırmaya gidiyor ve tam Mystreious Gold'ları kırdıracağı zaman birden oyun kapanıyor ne dc ne sorun ne birşey.. yardım ederseniz çok sevinirim iyi günler dilerim..

Yukarı Git
berkay63300; bende dun golden aldım herseyı guzel çalıstı ancak gece patch geldı ve bu koxp 1855 için, şuan 1856 yı oynuyoıruz, denedm belkı çalısır dıe ama sendekı hatayı bende de yaptı, yanı bu koxpun 1856 olanını beklıcez artık

Yukarı Git
Staff
guncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
kardeşim mal/vb-gn diye bişey buldu sophos diğer antilerde bişey çıkmadı ancak bu bir low statüsündeki virüstür sen ne için kullandın bunu merak ettim

Yukarı Git
çok sagol güzel bir proğram. bu sayede pc başında durmamıza gerek kalmıyor. ellerin dert görmesin..

Yukarı Git
eyw aga elne sağlık bombaaa Smile

Yukarı Git
Kardes ben kopx u acıyorum yükle ye tıklıyorum program çalışabilmesi için oyunda olmanız gerklidir yazıyor..

Yukarı Git
arkadaşlar 1 2 tane mclient denedim madenle uyumlusunu bulamadım bana bunla uyumlu bir bypass linki verebilirmisiniz birçok kişide aynı şikayetten yana sıkıntılı yardımcı olursanız sevinirim

Yukarı Git
Staff
(19-12-2010, 06:37 PM)mehmetsah45 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]arkadaşlar 1 2 tane mclient denedim madenle uyumlusunu bulamadım bana bunla uyumlu bir bypass linki verebilirmisiniz birçok kişide aynı şikayetten yana sıkıntılı yardımcı olursanız sevinirim

forum icinde link paylasımı ban sebebidir. Ancak san ayardımcı olmak icin multiclient sayısını arttırabilrim. birsure sonra multiclient bolumune tekrar bakarsın.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni Happy Bot v16 19xx [Oto Güncelleme] Admin 36 35,656 14-04-2013, 10:58 AM
Son Yorum: uygar
yeni Best Maden Bot Oto Güncelleme Admin 14 17,607 29-03-2013, 01:24 AM
Son Yorum: attac94

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi