• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.3/5 - 57 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: KO HeavenFire Son Sürüm
Konu Görünümü
(20-08-2009, 02:47 AM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(20-08-2009, 02:31 AM)cinos42 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]olm hf de o kdr şey ypmışlar adamlar o kdr salakmıBig GrinBig Grin

Salaklardı sonraları akıllandılar. 1 sene beleş kullandım bunu fake servr ile. Emin ol sandıgından daha salaklar Wink

bak salaklarmışş Smile

Yukarı Git
BeyleR Acaba Vista Uyumlu Hf Varmı Beni Bu Konuda Aydınlatırsanız Minnettar Kalırım.Tşk Şimdiden..

Yukarı Git
beyler saat kaçtan kaça kadar?bide çalışıyomu hf?

Yukarı Git
Staff
(23-09-2009, 02:25 AM)snopy2 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]beyler saat kaçtan kaça kadar?bide çalışıyomu hf?

1.sayfada yazdığı gibi 12:00 ve 13:00 arası bedava süresi vardır. yani 1 saat ..
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
kullanım nsl?

Yukarı Git
(22-09-2009, 07:46 AM)deliorous yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]BeyleR Acaba Vista Uyumlu Hf Varmı Beni Bu Konuda Aydınlatırsanız Minnettar Kalırım.Tşk Şimdiden..

sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır de çalışır o zaman

Yukarı Git
hf de oTo ßan işLioR mu **

Yukarı Git
konu banned kilit pls cöpe atın trojenden ekranı kapladı virüstotale taratın ve sok olunBig Grin

Yukarı Git
kardes indirdim knight dosyasına atım oyunda gir dedin girdik ama baska ne yapcam bilgi mlütfen
kardes acık anlat bizde yönet calısdır diye birsey cıkmadı resimle göstee göstere anlat biz ne bilek yoksa acil bekliyozzzz.....:@:@:huh::huh::huh:

Yukarı Git
daha tam bakmadım uzun zamandır cs yi kullanmıyordum bugun yeni 1 char acıp onda baktım ve gordugum cs calısmıyor 40 skili cs den daha seri ve iyi vuruyor yeni hf alacaklar bunu goz önunde bulundursunlar gerci hf nin her yeni surumunde yeni sorunlara alıstık taminen 93 surumunde duzelir adream veya base dolasacam diyenlerdenseniz ya yanına atak icin baska programda bulundurun yada 1 sure girmeyin

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi