• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konu Değerlendirmesi:
  • 18 Oy(lar) - 4.11 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: AsiPédáL v4.0.0.2 2026 [Tüm Versiyonlarda]
Konu Görünümü
Staff
güncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yanıtla Yukarı Git
activex hatasi alıyo tuncay abi bi çözüm bul herkes alıyo activex cozum plzz

Component 'ActiveX.ocx' or one of its dependencies not correctly regirered: a file is missing or invalid.

hatasi alıyor.

Yanıtla Yukarı Git
Staff
(01-11-2011, 11:00 PM)2emre2 Yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]activex hatasi alıyo tuncay abi bi çözüm bul herkes alıyo activex cozum plzz

Component 'ActiveX.ocx' or one of its dependencies not correctly regirered: a file is missing or invalid.

hatasi alıyor.

[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

vb6 runtime kur duzelir

[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yanıtla Yukarı Git
VB6 RUNTIME ı kurdugum halde hala aynı hatayı alıyorum :S

Yanıtla Yukarı Git
Staff
(02-11-2011, 02:44 PM)suskunrdm Yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]VB6 RUNTIME ı kurdugum halde hala aynı hatayı alıyorum :S

Yeni kurdugum win7 64 bitte programı calıstırdıgımda 1 kez hata verdi.
AutoItX3.dll dosyasını C: ye kopyalayıp yukle dosyasını calıstırdıgımda o sounda ortadan kalktı. Activex.ocx hatası runtime ile duzelmesi gerekiyor.

Yanıtla Yukarı Git
tuncay abi birz sabitle ilgilenme ya noramldeki sppedhack+seri pot+ uzaktan vurmanın linki bozulmusda

Yanıtla Yukarı Git
hacı gine hata alıyorum indirdim gine aynı hata veriyor ne ayaq Big Grin run indirdim kurdum gine hata **:d

Yanıtla Yukarı Git
sexykodada calısırmı tuncay abi

Yanıtla Yukarı Git
cok yavas minor Sad

Yanıtla Yukarı Git
ya yonetici olarak nasl calsdıraacaz

Yanıtla Yukarı Git

Hızlı Erişim:

Browsing: 40 Ziyaretçi(ler)