• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.5/5 - 10 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: PwKoxp v9.3
Konu Görünümü
Güncelmi botumuz güncelmi

Cevapla Yukarı Git
Hocam Eskiden pvp serverlarda 1 koxp gibi birşey indiriyorduk istediğimiz miktarda para alabiliyorduk küçücük bir dosya onu temin edebileceğim bi sen varsın heralde ismini bilmiyorum ama 21 gb alabiliyorsun her istediğinde bahsettiğim 2 sene öncesinden falan

lütfen yardım edin o konu hakkında hocam

Cevapla Yukarı Git
Staff
(10-08-2014, 08:58 AM)atq3560 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Hocam Eskiden pvp serverlarda 1 koxp gibi birşey indiriyorduk istediğimiz miktarda para alabiliyorduk küçücük bir dosya onu temin edebileceğim bi sen varsın heralde ismini bilmiyorum ama 21 gb alabiliyorsun her istediğinde bahsettiğim 2 sene öncesinden falan

lütfen yardım edin o konu hakkında hocam

Koautobot [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
S.a yazilimci yada bilgisi olan cevap verirse sevinirim. Autloot olan bi programa ihtiyacim var pw serverda. Hatta özellikle bianko da kullanmak icin. Bu server hacklenmeyide hileyide herseyide hakediyor. Ki yapanlarda var. Tezgahdan itemi para vermeden cekebiliyo millet. Admin sallamiyo zaten. Yardmci olursaniz sevinirim.

Cevapla Yukarı Git
abicim şunun bide videosunu çekip koysanız

Cevapla Yukarı Git
++++++++++++++++++

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi