• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.99/5 - 187 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: ProBot Macro v2042 [Güncel 25.01.2015]
Konu Görünümü
(19-05-2011, 11:24 AM)wadawada yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]ProBot v7.0.4 1870 ü link atarmısınız koxptan güncelleme tıklayınca siteyi açmıyor link olarak baska siteye uplarmısınız lütfen

müslüman yokmu beyler yardım edin rapide filan atın ben indirmeye kalkınca comodo search uarısı cıkyor inmiyor admin aga bi el at
müslüman yokmu beyler rapide filan atıverin işte v7.0.4 ü inmiyor koxp

Cevapla Yukarı Git
Ya ben koxpu indiricem baslıyorum indirmeye yükleniyo yükleniyo %99 gelince takılıyo bi yardımcı olursanız cok sevinicem arkadaslar..

Cevapla Yukarı Git
beyler v7.0.4 ü kullananlar rapide duckloada filan yükleyin şunu bencillik etmeyin yardımcı olun biraz sabahtan beri yazıyorus surda

Cevapla Yukarı Git
(19-05-2011, 02:39 PM)ottokadir1 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız][Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

bu hatayı alıyorum yardım edebilirmisiniz
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

bu hatayı alıyorm yardm edermsnz

birader net frameworf 3.5 i indir kur sorun düzelir

Cevapla Yukarı Git
admın 1871 patch geldı yenı ona gore probot guncellermısn rıca etsem

Cevapla Yukarı Git
1871 güncellermisin rica etsek...

Cevapla Yukarı Git
beyler burdan baska yerden bence ındırmeyın derım sıze ben 1 2 aydan berı dewamlı kullanıyorum hıcbır sorun cıkmadı ama dıger sıtelere guvenmek sıze kalmıs tuncay kardes gene patch geldı sana zahmet guncelleme yaparmısın

Cevapla Yukarı Git
tuncay kardeş guncelleme bekliyoruzz

Cevapla Yukarı Git
başka yerden indiren soyulur beyler asiturk31 ve thankmemo5 soyguncudur verdiği linkler soyar sizi 100 k paran olsa onu bile çalar bunlar haysiyetsiz...

Cevapla Yukarı Git
1871 koxp beklıyoruz hadii
(20-05-2011, 02:35 PM)yucumentes yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]başka yerden indiren soyulur beyler asiturk31 ve thankmemo5 soyguncudur verdiği linkler soyar sizi 100 k paran olsa onu bile çalar bunlar haysiyetsiz...

demek istedğini anlayamadım bu sitedenmi yoksa başka sitedenmi indiren soyulurBig Grin

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi