(25-05-2011, 10:10 PM)aktay28 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız](24-05-2011, 07:43 PM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız](24-05-2011, 12:02 PM)aktay28 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Admin yalancıysam bu mesajımı silersin.
Dosya profesyonelce trojanlaştırılmış av lerce görülmüyor.
firefox.exe yi kullanarak veri alışverişi yapıyor.
Dikkat ederseniz programı açtığınızda görev yöneticisinde firefox.exe diye bir uygulama olacaktır mozilla açık olmadığı halde.Hemen sonlandırın.Başlangıç düzenleyici ilede hkcmd programını hemen silin.
Beni charım gitti o kadar emek harcamıştım allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın 2 elim ahirette yakanızdadır bütün günahlarımı size yükleyeceğim.Siz hiç düşünmüyormusunuz bunları ben ne olacam öteki tarafta diye??Düşünmüyorsanız siz müslüman değilsiniz kardeşim!!!
Hakkım haram olsun.Kesinlikle dosyayı indirmeyin zaten çalışmıyor
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
E kardeşim eywallah bu koxp u sen yazmamış olabilirsin....Senin günahını almak istemiyorum.Tamam ozaman neden keylogger bulunan bir koxpu burada paylaşıyorsun?Doğru dosyada hiç bir virüs yok.40 küsür tane antivirüs göremiyor.Fakat bu koxpu kaldırmanı istiyorum.Dosyada keylogger var.
Kanıtım:
Dosyayı açtığınız zaman başlangıç(startup) listesine bir dosya ekleniyor(hkcmd.exe)
Bu dosyada hiç bir alakası olmayan bir yerde (C:\Documents and settings\xxx\local settings\application data\hkcmd.exe(Simgesi maden.exe ile aynı))Bu dosyayı çalıştırdığınız zaman işlemlere firefox.exe (güvenli program) olarak ekleniyor yani antivirusler bunu farkedemiyor çünkü güvenilir bir program.Her bilgiyi firefox.exe ile alıp veriyor her hangi şerefsizse afedersiniz.İşte bu virüsün sahibi benim çarımı soydu.Benim yaşımda 22.Boş zamanlarımda hobi olarak oynuyordum mahalledeki veletleri kasıyodum falan filan her neyse....Küçük cocuk falan değilim!
Dediklerimi kendinde görebilirsin.
Bu koxpu kaldırmanı tavsiye ediyorum başkalarının canı yanmasın.
İyi akşamlar.
kardeş kusura bakma.başka bir yerden indirdiğim cenkoxp u açmışım.ondan soyulmuş.seninde günahını aldım hakkını helal et.(senin paylaştığın 500 kb bendeki 1.5 mb yeni farkettim)
gereken yapıldı
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

)
ACAMIORUM KOXPU DC YIYORM NEDEN ACABA