• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Kxplar için eklenti [ İSTEK ]
Konu Görünümü
%50 exp kagıtları kaldırılmış aklıma bu fikir geldi umarım böyle bişe yapabilirsiniz..ben anlamam kxp yapmaktan ama anlatan olursada yaparım aklıma gelen fikir " BDWDEN SONRA VEREN %20 EXP KAGIDI KXP İLE BASILABİLİR Mİ? "

Cevapla Yukarı Git
basıla bilir ama item check var Smile yani item uzerinde isie basılır degilse basılmaz failed verir fikir guzelde daha once dusunenler cok Tongue

yinede tesekkurler.
Gidene Kal Demek Zavallılara;
Kalana Git Demek Terbiyesizlere;
Dönmeyene Dön Demek Acizlere;
Hak Edene Git Demek ASİLLERE Yakışır.

Cevapla Yukarı Git
Staff
(01-08-2009, 06:28 PM)dEathLy yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]basıla bilir ama item check var Smile yani item uzerinde isie basılır degilse basılmaz failed verir fikir guzelde daha once dusunenler cok Tongue

yinede tesekkurler.

Haklısın Wink

Cevapla Yukarı Git
O zaman kardeş şunu söyleyim kxplara item kiralamak için npc koysanız maradon gidip gelmesek olmaz mı? oldugumuz yerde kiralayalım hatta böyle şeyi kxpa baglayalım bitince kendi kiralasın Big Grin

Cevapla Yukarı Git
(04-08-2009, 09:45 PM)bozkurt955 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]O zaman kardeş şunu söyleyim kxplara item kiralamak için npc koysanız maradon gidip gelmesek olmaz mı? oldugumuz yerde kiralayalım hatta böyle şeyi kxpa baglayalım bitince kendi kiralasın Big Grin

Katılıyorum Güzel Olur Aslında...
[Resim: 6217.gif]
[Resim: e756329b.gif]

Cevapla Yukarı Git
Staff
(04-08-2009, 09:45 PM)bozkurt955 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]O zaman kardeş şunu söyleyim kxplara item kiralamak için npc koysanız maradon gidip gelmesek olmaz mı? oldugumuz yerde kiralayalım hatta böyle şeyi kxpa baglayalım bitince kendi kiralasın Big Grin

NPC kodları oyle kolay bulunmuyor bu yuzden ıccık zor iş o Smile
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
hımm peki bende çareler tükenmezde bir önerim daha var Smile kxplara slot çekmede yapsak m2 de vardı ark oynarken
belirli bir sınırda olan yaratıkları çekiyor kendi üzerine Smile ne güzel olurdu demi

Cevapla Yukarı Git
Staff
(06-08-2009, 12:48 AM)bozkurt955 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]hımm peki bende çareler tükenmezde bir önerim daha var Smile kxplara slot çekmede yapsak m2 de vardı ark oynarken
belirli bir sınırda olan yaratıkları çekiyor kendi üzerine Smile ne güzel olurdu demi

Koautobotta mevcut. İster yaratık ID leri ile atak ayarlayın isterseniz belli adım icerisindeki alana atak yaptırın.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
(06-08-2009, 06:43 AM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(06-08-2009, 12:48 AM)bozkurt955 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]hımm peki bende çareler tükenmezde bir önerim daha var Smile kxplara slot çekmede yapsak m2 de vardı ark oynarken

Koautobotta mevcut. İster yaratık ID leri ile atak ayarlayın isterseniz belli adım icerisindeki alana atak yaptırın.

kardeş şöyle bişe yapalım kobot çok karışık birşey eskiden kullandım az çok biliyorum ama yinede karışık normal bir kxp yapabilirsen ve bunu ona yapıştırırsan olamazmı? Slot çekmeyi bide ayarlama olucak partyden priest cıkınca atagı kesicek veya belirli kişi kalınca kesicek bu özellikde koautobot ta var hepsini birleştiremez miyiz?

Cevapla Yukarı Git
tuncaycım bide yapmışken dupe yapan bi koxp yapsana Big Grin

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi