• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konu Değerlendirmesi:
  • 3 Oy(lar) - 3.67 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: AsiM0us3 v4 [Mouse Sağ Tık Pedal + Macro]
Konu Görünümü
Mana kaçırıyor.Bu çok kötü.
ayrıca rogue combo özelliğini kullanamıyorum

Yukarı Git
rogue combo ozellıgı kullanılsa tadından yenmez Smile

Yukarı Git
ellerine saglık cok iyi olmuş ama birde şunu mause ile ekranın istegimiz yerine taşıyamıyoruz taşısak daha güzel olmaz mı ? ekrann ortasnda duruyo öyle

Yukarı Git
Staff
(02-10-2013, 11:30 AM)qondor20 Yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]ellerine saglık cok iyi olmuş ama birde şunu mause ile ekranın istegimiz yerine taşıyamıyoruz taşısak daha güzel olmaz mı ? ekrann ortasnda duruyo öyle

küçüklt istedigin yere taşı
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
link yokk abii nedne

Yukarı Git
kim nederse desin takmayn ya admin cok cok guzel begendım ws de mınor ve mana cok kacırıom dıe sıkayetlenıodum sımdı ıse tam bı kıng oldum Big Grin ws de kesemedgm kmse yok suan pedalı acıl skıle basıom tam yatcam sag tık ıle hp bı anda turbo moduna gecıo Big Grin elllernze saglık uzun zmandır bole bısy arıodm Smile

Yukarı Git
link çalışmıyor sanırım tıklıyoruz açılmıyor

Yukarı Git
Staff
Link sorunsuz
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
aynen büyük mod da iken istediğimiz yere taşısak ve oto r yi bir tuşa ayarlasan tam anlamıyla mükemmel olurdu herhalde Big Grin

Yukarı Git
+++++++++++++++++++++++++++++++

Yukarı Git

Hızlı Erişim:

Browsing: 26 Ziyaretçi(ler)