• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: 1747 XP Bypass Yöntemi [2 Yöntem]
Konu Görünümü
koxp calısıo ama apr hatası verior windowsda minidump die bi klasör yok :S

Yukarı Git
Tuncay Abi bu yöntemleri denedim olmuyor başka çözüm yok mu ? Bypass ne zaman çıkacak kaç gün oldu ...
[Resim: 6217.gif]
[Resim: e756329b.gif]

Yukarı Git
la kazmısınız bu koxp a para veriyonuz Smile

Yukarı Git
Staff
(24-08-2009, 04:25 PM)kavruk212 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]la kazmısınız bu koxp a para veriyonuz Smile

Saygılı ol kaz gibi ucurmuyim seni.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Staff
Abi zaten değerlerini buldum girdim dün . ama koxp açılmıyor oyunda . ProKoxp açıyorum deqerini yazıorum direk gönderme hatası veriyor. GGKo açıyorum Adresler hatalı diyor aşağıdaki pencereyi doğru yazdığıma dair. ne yapmalıyım ?
--------------------------------------------------------------------------------
KoAutoBot Da Calışmıyor Artık ..
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
bu sekılde oyunda knıght exe yı goruyor ama multı ko acınca hata verıyor tpt ve apr ıkısınden bırını verıyor bunun baska bı cozumu yok mu

Yukarı Git
BUNLAR ANCAK KONUYU ACARLAR OKDR HIC BASKA BILGI VERMEZLER YHA BI BAKIN CALISMIOR ISTE MULTI CLIENT

Yukarı Git
suna kesin cözüm bulun ya sıkıldım

Yukarı Git
yha bypass neRde

Yukarı Git
bendede hf den free trial a tıklıorm sonra rokie card herseyi doqru ypaıorm sonra id şifre yazınca rokie card şifresi bide id istio :S:S

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: