nedense bunlarin hepsi alayi siz denediginiz zaman sorunsuz cıkıyor nedense biz denedigimiz zaman hep sorun oluyor.. nedense icimden size cok buyuk etmek geliyor ama etmiyorum nedense ben bir insanim sonucta ama eminim nedense siz bir hayvansizni bundan eminim ama nedense bundan cok eminim dememe gerek yok cunku oyle gosteriyorsunuzz terbiyemi bozmuyorum iyi akşamlar.. nedense
|
Konuyu Oyla:
Title: Pbot Script 1753 [Oto Kutu + Oto 1 Hp + Oto Repair + Oto Pot]
Konu Görünümü |
(28-08-2009, 04:25 AM)captan yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]nedense bunlarin hepsi alayi siz denediginiz zaman sorunsuz cıkıyor nedense biz denedigimiz zaman hep sorun oluyor.. nedense icimden size cok buyuk etmek geliyor ama etmiyorum nedense ben bir insanim sonucta ama eminim nedense siz bir hayvansizni bundan eminim ama nedense bundan cok eminim dememe gerek yok cunku oyle gosteriyorsunuzz terbiyemi bozmuyorum iyi akşamlar.. nedense
Bir an gozumun onune bir kız konusuyor gibi geldi
Burada haywanları ben banlıyorum hatta o konuda iyice baytar oldum denebilir sıkıntın olmasın. Herneyse nedir seni bu kadar sıkıntıya sokan de bakim. Cok agresifsin
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
29-08-2009, 11:26 AM
inş işe yarar
01-09-2009, 01:13 AM
Tesekkurler.Bu Paylasım Her kim ne derse desin Süper...
Tekrardan Paylasım için Tesekkurler...
Tekrardan Paylasım için Tesekkurler...
13-09-2009, 06:38 PM
tuncay aßi oto kutu varmı ?
1753 guncel
16-11-2009, 05:46 PM
vistalarda çalışırmı acaba
16-11-2009, 07:49 PM
saolasın emek icin tuncay kardesım ama multiler zait calısmıyor prblem olmaz
[b]YaKININdaKİLeri MuTLu Et,
UzakTakiLer GeLECeKTiR...[/b]
UzakTakiLer GeLECeKTiR...[/b]
(28-08-2009, 04:52 AM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız](28-08-2009, 04:25 AM)captan yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]nedense bunlarin hepsi alayi siz denediginiz zaman sorunsuz cıkıyor nedense biz denedigimiz zaman hep sorun oluyor.. nedense icimden size cok buyuk etmek geliyor ama etmiyorum nedense ben bir insanim sonucta ama eminim nedense siz bir hayvansizni bundan eminim ama nedense bundan cok eminim dememe gerek yok cunku oyle gosteriyorsunuzz terbiyemi bozmuyorum iyi akşamlar.. nedense
Bir an gozumun onune bir kız konusuyor gibi geldiBurada haywanları ben banlıyorum hatta o konuda iyice baytar oldum denebilir sıkıntın olmasın. Herneyse nedir seni bu kadar sıkıntıya sokan de bakim. Cok agresifsin
NEDENSE , HİÇ GÜLECEGİM YOKTU, NEDENSE GÜLÜMSEDİM GENE...
NEDENSE BAZAN FORUM SİTELERİNDE SAATLERCE İNSANLARIN YAZILARINI OKUYORUM... BİRAZ OYUN BİLGİSİ OLAN ADAM İCİN GERCEKTEN COK KOMİK YAZILAR VAR...
NEDENSE

LİNK ÖLÜ! LİNKİ KONTROL EDER MİSİN ADMİN.
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
16/11/2009
1743 yazmısım siz 1753 yapıverseydiniz inerdi dosya
neyse duzelttim indirebilrisiniz.
neyse duzelttim indirebilrisiniz.
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
|
|
Fucko Koxp 1753 v2 | Admin | 25 | 20,119 |
17-11-2009, 10:42 AM Son Yorum: spyche |
Browsing: 1 Ziyaretçi