• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: No Dc v1755
Konu Görünümü
Staff
(17-10-2009, 04:04 PM)xavierasd yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]ben bısı sorcam kafam karıstı. Ben olyuorum normalde kalkmak ıcın Press Ok yazısı cıkması lazım. ama no dc ıle gırınce cıkmıyor. oyundan cıkyıorum gırıyorum. Press ok yazısı hala yok. dırelemıyorum bır turlu napmam lazım?

Karakte rsecme ekranında nodc yi disable et yoksa bu tur buglar yasarsın
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
heeeee ben dırek dısable etmedım tesekkur ederım tuncay abım Big Grin denıcem.. saygılar....

NOT: bu sıtede hobı olarak bızıde dusundugun ıcın tesekkur ederım yazılarını takıp ettım yardımların ıcın saol....
COK SUPER OLDU WALLAHI SAOL SAOL SAOL Big Grin
Oldu ama bu durup duruken neden dc verıo durmadan
Geçmişini Unutan Geleceğini Yaşayamaz...

KronoS

4EverDarknesS
4EverKinglesS
4EverKing
4EverIIIoOoIII

Yukarı Git
Ya şimdi anlamadığım iki şey var
1. Bu program sadece server dolu olduğunda dc yemeyimi engelliyor?
2. Sizi direk servera mı sokuyor?
Ne işe yarıyor kullananlar anlatsın biraz yani.

Yukarı Git
Staff
(18-10-2009, 12:02 AM)omer61baba yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Ya şimdi anlamadığım iki şey var
1. Bu program sadece server dolu olduğunda dc yemeyimi engelliyor?
2. Sizi direk servera mı sokuyor?
Ne işe yarıyor kullananlar anlatsın biraz yani.

dc vermeyi engeller. surekli denersin
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
saol bakalım çalıscak mı
[/b]Sen Beni Tanıyorsun Ama Ne kadar Tanıyorsun Beynini Araştır Bakalım Öz Geçmişin Beni Tanıya bilcek Mi ! MyNameİsJOK€R

Yukarı Git
Staff
guncel

Yukarı Git
şu an çalışmıyor

Yukarı Git
tuncay kardeş ben çok güzel kullanıyodum bunu oyundayken açık kalmış yanda 2 dk sora oto ban yedim kosptan dolayı deil.bunu character seçme ekranında yapıp kapasak gene 48 saat oto ban yermiyiz cevap yazarmısın.bide oto ban yenilmemesi için düzeltebilirmisin.

Yukarı Git
qSeL payLAsm saoLasn xD

Yukarı Git
Staff
güncel

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: