• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: ßy-KrALLeR ●» En iyi 1299 Client + Tüm Parçaları + A'dan Z'ye Tüm Patchlar
Konu Görünümü
deniyecem indiriom daha once indirdiklerim hep calıstı ve vırussuz asiturk e guvenın

Cevapla Yukarı Git
Ben hiç kurmadım şimdi windows 7 kurulu pc de acaba nasıl kuracam eksiksiz olması için lütfen yardım ????

Cevapla Yukarı Git
(03-11-2009, 12:03 PM)beyazkar yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Ben hiç kurmadım şimdi windows 7 kurulu pc de acaba nasıl kuracam eksiksiz olması için lütfen yardım ????

4 linkide indir indirdiğin link dosyalarını birleştir. Ve IP ni Yazarak Oyuna Gir.

Cevapla Yukarı Git
Bu pahcleri ayrı ayrı indirecem mi yoksa mega pahc içinde varmı?*???

Cevapla Yukarı Git
(04-11-2009, 01:44 PM)beyazkar yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Bu pahcleri ayrı ayrı indirecem mi yoksa mega pahc içinde varmı?*???

4 linki indir yeter !

mega pach sadece bozuk chilentler için !

Cevapla Yukarı Git
(05-07-2009, 07:39 PM)okandur yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]ya arkadaşlar paylaşım güzelde bi de server iplerini verseniz şöyle kalabalık serverların

arkadaşım server tanıtım bolümünde xydonis empire serveri var denemeni öneririm

Cevapla Yukarı Git
vista linkleri açılmıor bide onlara el atsanız

Cevapla Yukarı Git
tek link lazm bana yardımcı olursanız sevinirim. tek Tek bide Rapid çok uğraştırıyor :S

Cevapla Yukarı Git
qZL PaYlaşm Admin Kardeşim Ellerine Saqlık

Cevapla Yukarı Git
yaa kardes bu en is ya tuncay abi lvl kasmak için 10-15dk açayım kasılsın o arada duş alayım dedim çarım 2 kere 2 gün lük ban yedi bunun bi çözümü yokmu???
(03-11-2009, 01:24 PM)KrALLeR yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız][quote='beyazkar' pid='8455' dateline='1257235388']
Ben hiç kurmadım şimdi windows 7 kurulu pc de acaba nasıl kuracam eksiksiz olması için lütfen yardım ????

4 linkide indir indirdiğin link dosyalarını birleştir. Ve IP ni Yazarak Oyuna Gir.
[/quo Kardesim senin durumunda aynı ben adamlAR kendilrini hep bisi sanıo herseye bi bahane bluolarExclamation

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 2 Ziyaretçi