• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.67/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: PVPLife Macro v1.3
Konu Görünümü
Staff
new01 
[Resim: qxq5ug.jpg]
[Resim: download.gif]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Virus Tarama Sonucu: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Hata Alanlar için Bilgilendirme:
- Indirdiğiniz klasörün içinde "AutoItX3.dll" adı dosya olacak o dosyayı "C:\"ye atın.
- Sonra Başlat > Çalıştır > CMD yazıp girin.
- Gelen ekrana "regsvr32 C:/AutoItx3.dll" yazıp enter'a basın ve size onaylandığın belirten bir yazı çıkar.
- Indirdiğiniz klasörün içinde "TABCTL32.OCX" adlı bir dosya olacak bu dosyayı "C:\WINDOWS\system32" bölümüne atın.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
tıklıyorum inmiyo Sad

Cevapla Yukarı Git
Tıklıorum Bulunamadı yazıor
Abi Tekrar Yenilermisin linki

Cevapla Yukarı Git
Staff
(23-08-2011, 01:54 AM)defineci00 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]tıklıyorum inmiyo Sad

(23-08-2011, 04:46 AM)xxxsa yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Tıklıorum Bulunamadı yazıor
Abi Tekrar Yenilermisin linki

Link Düzeltildi.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
Eyw abicim saol
Abi Hersey Cok qüzelde Su pvp de 2 Ko acmada OLsa Cok quzel OLcak.Ama Saol Hersey İcin

Cevapla Yukarı Git
sinirli 
Seri R Wariorlarda Calısıormu Deneyn bi sölesin Confused

Cevapla Yukarı Git
Teşekkürler Abi Hemen Deniyorum Çalsıp Calısmadıgını Yazacagım Lütfen bu konu hakkında Güncel ol.
XSkip Geçmiyor ve Soacs v32 33 lü Svlerdede Denedim Fakat Pasif Yani Çalışmıyor bunları paylasırken Bari bi wideo cekinde inandırıcı olsun 2 3 cod yazıyor bırakıyorsunuz birde ss :S Wideo istiyoruz.

Cevapla Yukarı Git
scarlet legacy bot u varmı varsa sölermisiniz??

Cevapla Yukarı Git
ACtovex component hatası var admin yardım

Cevapla Yukarı Git
calıstırdım calısıyor ama minor cok hızlıya getirmeme rağmen bazen yavaş çalışıyor floodu actım program kaybolunca az kalsın reset atmak zorunda kalıyordum atakları denemedim

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi