• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Seruven42 Koxp v2.6
Konu Görünümü
Staff
siren 
[Resim: 33crype.jpg]
[Resim: download.gif]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Koxp Tamamen Private Server Pointerleriyle Yazılmısdır.! Uskoda Kesinlikle Calısmaz

Koxp Anlatım : Oyuna Girdiginizde Knight Online Client İsminiz Neyse Yazarak Yükle Butonuna tıklamanız Koxp u Aktifleştiriyordur. Kesinlikle Client İcine Bir Dosya Atmanıza Gerek Yoktur.! Koxpu Masa Üstünde Veya Herhangi Bir Yerde Calıstırabilirsiniz Ek dosya Gerektirmemekdedir

Koxp Her Serverde Calısmayabilir Eger Girdiginiz Severin Clientindeki İsmini Cözerseniz Her Serverde Calısır , Bazu Butonlar Calısmıyor Olabilir Birdahaki Versiyonda Onları Aktifleştircem Ama %98 i Calısıyor Koxpdaki Özelliklerin. Amacım 1299 Serverler Cok Uzadıgı İcin Sıkılıp Başka Versiyonlara Özen Gösterilmesidir.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
GERÇEKTEN GÜZEL OLMUŞ TŞKLER DENEMEYE DEĞER..

Yukarı Git

eyw. kardeşm güzel paylaşm

Yukarı Git
dosya bulunamadı dıyor

Yukarı Git
hangi korumalı serverlarda calısır açıklayabilirmsn. ?

Yukarı Git
abi ben sunu anlamıyorum..1299 diyosunuzya artık adamlar 1300-1301 yapmıslar onnar icinde calısır degilmi sorun olmaz.. birde artık q kullanıyo serverda onu nerden bulabilirim...

Yukarı Git
asdasdasdasd

Yukarı Git
lınk ve koxp yok eklenırse sewınırız

Yukarı Git
link yenileyebilirmisiniz

Yukarı Git
link ölü yavv

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: